Bugun...



Antalya'da zehir tacirlerine operasyon

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ve ticareti suçunu önlemeye yönelik çalışmalar devam ediyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayan emniyet ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 8 paket halinde 4 kilo eroin ele geçirdi.

facebook-paylas
Tarih: 30-10-2022 01:04

Antalya'da zehir tacirlerine operasyon

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ve ticareti suçunu önlemeye yönelik çalışmalar devam ediyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayan emniyet ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 8 paket halinde 4 kilo eroin ele geçirdi.
Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Zehir tacirlerine göz açtırmayan emniyet ekipleri, Antalya Kepez’de uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttükleri çalışmalar kapsamında şüpheli Ş.D. VE İ.D. isimli şahısların kullandıkları araçla ormanlık alana uyuşturucu madde gizledikleri sırada yapılan operasyon neticesinde; 8 paket halinde 4 kilo eroin maddesi ve uyuşturucu maddeden elde edilen 7.505 Türk Lirası ve 200 Dolar ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak şüpheli Ş.D. ve İ.D. isimli şahıslar yakalanmış olup, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan haklarında işlem başlatılmıştır. Antalya Emniyet Teşkilatı başarılı operasyonla Antalya’da uyuşturucuya geçit verilmeyeceğini bir kez daha gösterdi.
 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI