Bugun...


Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Tarih: 28-03-2022 16:58:47 Güncelleme: 28-03-2022 16:58:47 + -


Antalya ili, Manavgat İlçesi, Sarılar Mahallesi Pazar yerinde 25.03.2022 günü 16.00 ile 18.00 saatleri arasında Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından durdurulan araçta uyuşturucu madde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 28-03-2022 16:58

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denildi:
"Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya ili, Manavgat İlçesi, Sarılar Mahallesi Pazar yerinde 25.03.2022 günü 16.00 ile 18.00 saatleri arasında Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından icra edilen devriye faaliyeti esnasında durdurulan 07 Z. 0.. plakalı araç içerisinde M.C., A.Z. ve T.K. isimli şahısların şüpheli hareketler sergilemeleri ve araç içerisinde uyusturucu madde içme aparatı görülmesi üzerine, Manavgat Cumhuriyet Savcısından alınan arama kararına istinaden T.K. isimli şahsın çantasında yapılan aramada 2 adet sarı kâğıt içerisine sarılmış yaklaşık 4 gram metamfetamin ve 2 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirilmiştir. Ayrıca T. K. isimli şahsın yapılan kimlik sorgusunda  Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama, Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti İle Hakaret, Kullanmak için Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak ve  Tehdit suçundan arandığı tespit edilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli makamlara sevk edilen T.K. İfadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.Araç sürücüsü  M. C. isimli şahsa uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanmaktan  9.410 TL idari para cezası uygulanmıştır.
Uyuşturucu ile mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI