Bugun...


Antalyaspor’un kırmızı forması sokak hayvanlarına adandı
Tarih: 05-08-2023 18:34:49 Güncelleme: 05-08-2023 20:07:49 + -


Fraport TAV Antalyaspor A takımının, 2023-2024 futbol sezonunda lig ve Türkiye Kupası’nda giyeceği formaların tanıtımına devam ediliyor. Dün orman yangınlarında fedakarca mücadele eden orman işçilerine adanan beyaz formadan sonra bugün de sokak hayvanlarına adanan kırmızı formanın tanıtımı yapıldı

facebook-paylas
Tarih: 05-08-2023 18:34

Antalyaspor’un kırmızı forması sokak hayvanlarına adandı

Fraport TAV Antalyaspor A takımının, 2023-2024 futbol sezonunda lig ve Türkiye Kupası’nda giyeceği formaların tanıtımına devam ediliyor. Dün orman yangınlarında fedakarca mücadele eden orman işçilerine adanan beyaz formadan sonra bugün de sokak hayvanlarına adanan kırmızı formanın tanıtımı yapıldı. Bu sezon 4 farklı tasarım ile futbolseverlerin beğenisine sunulan formalar, sosyal sorumluluk ve farkındalık anlamları yüklenerek hazırlandı.


SOKAK HAYVANLARI İÇİN KIRMIZI FORMA
Üzerinde Antalya’nın Hadrian Kapısı (Üç Kapılar), Saat Kulesi ve Antalyaspor’un armasında bulunan Yivli Minare deseni bulunan kırmızı forma hayvan hakları ve hayvanlara yapılan şiddet konusunda farkındalık yaratacak. Konyaaltı Belediyesi katkılarıyla belediyenin Sokak Hayvanları Bakımevi’nde çekilen filmde, Veteriner hekim Nilay Vurkaç Dalkıran rol aldı. Film, “Sevgiyle yaklaşalım, satın almayalım, sahiplenelim” vurgusu ile sona eriyor. Formaya ise pati emojisi eklendi. Antalyaspor’un tanıtımları klasik çubuklu, ve alternatif formalarla devam edecek.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI