Bugun...



Tadım uzmanlarının lezzet yolculuğu

Chaine des Rotisseurs Antalya üyeleri, Corendon Playa Otel’de düzenlenen geleneksel Gala yemeğinde buluştu

facebook-paylas
Tarih: 01-11-2021 11:31

Tadım uzmanlarının lezzet yolculuğu

Gastronomi Sanatı ve sunumunun gelişmesini amaçlayan Chaine des Rotisseurs Antalya üyelerinin geleneksel Gala yemeği Kemer’deki Corendon Playa otelin ev sahipliğinde gerçekleşti. Antalyalı tadım ustalarının buluştuğu yemek öncesi verilen kokteylde yöneticiler, üyeler ve misafirleri Cumhuriyet Bayramının 93’üncü yıl dönümünde erken bayramlaşmanın da mutluluğunu yaşarken birbirinden lezzetli yemek, tatlı ve içeceklerin tadına baktılar.
Geleneksel Gala yemeğinde tadım ustası dernek üyelerine Corendon Playa Otel mutfak ekibi tarafından hazırlanan ve sunulan Hand Made Buratta Cheese, Fermente Salmon, Siyah Kinoa Salata, Ördek Göğsü, Karadut Sorbe, Sumaklı Kuzu Sırtı ve Tiramusu ikram edildi. Menüde yer alan birbirinden lezzetli yemekler ve bu yemeklerle eşleştirilen içecekler Chaine desRotisseurs Antalya üyelerinden tam not aldı.
Chaine des Rotisseurs Antalya Yönetim Kurulu Başkanı M.Nihat Tümkaya, yemek sonunda yaptığı konuşmada, organizasyona ev sahipliği yapan dernek üyesi Bora Karaer, Sinem Duygu Oral ve otel genel müdürü Mehmet Güler’e yönetim kurulu adına teşekkür etti ve derneğin bir plaketini sundu. Gecede ayrıca, dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından Corendon Playa otel  Executive Chef Yasin Körpe, Mahmut Büyükalaca, İsmail Cesur ve Mehmet Bakdemir'e, yemekleri sunan ekibin yöneticisi Yiyecek İçecek Müdürü Mustafa Demir,  Restaurant Şefi Ahmet Tek ve Bar Müdürü Gökhan Kaya ile yemekte emeği geçen çalışanlara derneğin teşekkür plaketleri verildi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI