Bugun...


Pandeminin kurtarıcısı B2B İkinci kez zirveye taşındı
Tarih: 30-11-2021 14:38:21 Güncelleme: 30-11-2021 14:38:21 + -


Pandemiyle birlikte ülke kalkınmasında ve ekonomisindeki değeri artan B2B’deki güncel gelişmelerin ayrıntılarıyla konuşulacağı B2B Marketing & Management Summit 2 Aralık’ta ikinci kez gerçekleştiriliyor.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2021 14:38

Pandeminin kurtarıcısı B2B İkinci kez zirveye taşındı

Pandemiyle birlikte ülke kalkınmasında ve ekonomisindeki değeri artan B2B’deki güncel gelişmelerin ayrıntılarıyla konuşulacağı B2B Marketing & Management Summit 2 Aralık’ta ikinci kez gerçekleştiriliyor. “B2B’de Değer Önerisi ve Dayanıklılık (Resilience)” ana temasıyla gerçekleşecek zirvede, yönetsel faaliyetleri kapsayan 6 farklı başlık ele alınacak. Kuantum Araştırma tarafından zirveye özgün olarak hazırlanan B2B Endeks Raporu, bu yıl yine ekonomik değişimlere, iş dünyasının trendlerine ve birçok açıdan kabuk değiştiren işletmelere ışık tutacak. Zirvenin sonunda gerçekleştirilecek olan “B2B Excellence Awards” ödül töreninde ise “Yılın En İtibarlı İş Ortakları” ödüllerine kavuşacak.

Deloitte Türkiye ve Kuantum Araştırma uzmanlığıyla Marketing Türkiye liderliğinde tasarlanan B2B Marketing & Management Summit, B2B odaklı çalışan kurumların gelişmesine yönelik bir zirve olarak ikinci kez sektörün paydaşlarıyla buluşacak. Katılımcılar için başarısı kanıtlanmış B2B çalışmalarının yeni trendler ışığında ele alınacağı interaktif bir platform oluşturma amacı taşıyan zirve, önde gelen kurum ve isimlerin yol göstericiliğinde 2 Aralık’ta Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da gerçekleşecek.

Büyük zirve; "B2B'de Değer Önerisi ve Dayanıklılık" ana temasıyla “tedarik zinciri, inovasyon ve müşteri etkileşiminde B2B şirketlerinin yeri” konusunun yanı sıra, aralarında B2B platformlara müşteri çekmek ve genişleme, satın almanın dijitalleşmesinin sağladığı faydalar ve en çok değer üreten uygulama alanlarının da bulunduğu kavramlara ışık tutacak. 6 ana başlığı odağına alan zirvede “B2B’de Değer Önerisi”, “Tedarik Zincirinde Dayanıklılık”, “Teknoloji ile Yaratılan Değer”, , “B2B’nin Enerjisi”, “Lojistik ile Yaratılan Değer”, “B2B’de Hizmet Mükemmelliği” konuları kapsamlı bir şekilde masaya yatırılacak.

 

Özen: “İçinde bulunduğumuz ekonomik kaostan B2B’ler ile çıkacağız”
Zirvenin önemine değinen Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen; “Pandemiyle birlikte B2B modeliyle çalışan firmaların ekonomideki yeri daha da belirginleşti. Paralel olarak B2B pazarlaması ve yönetimi de değişim gösterdi. Sadece ürün ve hizmet değil çözüm sunmaya da odaklanan B2B odaklı fimalar,  geleneksel anlayışları rafa kaldırarak ülke ekonomisine sağladığı katma değerle önemini ve değerini kanıtlamış oldu. İnanıyorum ki, içinde bulunduğumuz ekonomik kaostan B2B’ler sayesinde daha hızlı ve kolay çıkacağız.” Dedi.

 

“B2B Endeks Raporu”nun üçüncü çeyrek sonuçları ilk kez bu zirvede açıklanacak
Zirvede, Kuantum Araştırma tarafından hazırlanan ve B2B şirketlerin gelecek ekonomik ve sosyal öngörülerini ortaya koyan “B2B Endeks Raporu”nun üçüncü çeyrek sonuçları da katılımcılarla paylaşılacak. Kapsamı ve metodolojisiyle bir ilk olan endeks, Kuantum Araştırma tarafından çeyrek zamanlı olarak düzenli gerçekleştiriliyor. Endeks; ekonomik değişimlere, iş dünyasının trendlerine ve giderek her açıdan kabuk değiştiren işletmelere ışık tutacak.

 

B2B Excellence Awards ile “Yılın En İtibarlı İş Ortakları” ilan edilecek
Kuantum tarafından 12 ilde 2.900’den fazla işletmeyle yapılan araştırmayla ve Deloitte Türkiye’nin uzmanlığıyla belirlenen “Türkiye’nin En İtibarlı İş Ortakları”, zirve sonrası düzenlenecek olan B2B Excellence Awards’ta açıklanacak. 19 farklı kategoride ödüllendirilecek markaların yanı sıra, “B2B Memnuniyette Mükemmellik Kategorisi”nde öne çıkan marka büyük ödülün de sahibi olacak. Endeks kapsamında kategori bazlı ödüle layık olan markalar, Mükemmellik Marka Modeli adı altında Bilinirlik Puanı, Müşteriye Verilen Önem, Tanıma ve Beğeni Puanı, Mevcutta Markanın Tercih Durumu olmak üzere 4 ana başlık altında 9 alt kriterde değerlendirildi. B2B Excellence Awards kategorilerinde ilk üçe kalan markalar şöyle; (Liste alfabetik olarak sıralanmıştır. Birinciler B2B Marketing & Management Summit'te açıklanacaktır.)

 

    •    Ofis Kırtasiye Kategorisi: Avansas - Metro Türkiye - Migros
    •    Gıda Mutfak Kategorisi: CarrefourSA – Metro Türkiye – Migros
    •    B2B Sahiplik/Otomotiv Kategorisi: Fiat - Ford- Renault
    •    Sağlık Sigortası Kategorisi: Aksigorta – Allianz Türkiye – Anadolu Sigorta
    •    Temizlik Kategorisi: A101 - Bim - Migros
    •    Yemek Kartı Kategorisi: Edenred Türkiye – Multinet Up – Sodexo
    •    Akaryakıt Kategorisi: Opet - Petrol Ofisi - Shell
    •    Araç Kiralama Kategorisi: Avis – Intercity -  LeasePlan Türkiye
    •    Kargo Kategorisi: Aras Kargo – MNG Kargo - Yurtiçi Kargo
    •    GSM Kategorisi: Turkcell – Türk Telekom – Vodafone
    •    Banka Kategorisi: Garanti BBVA – Yapı Kredi - Ziraat Bankası
    •    İnternet Sağlayıcı Kategorisi: Turkcell Superonline - Türk Telekom (TTNet) - Vodafone
    •    Elektronik Kategorisi: Hepsiburada - MediaMarkt - Teknosa
    •    Güvenlik/Alarm Sistemleri Kategorisi: Kale Alarm – Pronet – Tepe Güvenlik
    •    Çevre ve Doğa Hakları Konusunda Duyarlı Marka: Arçelik - Fairy – Sabancı Holding
    •    Kadın Hakları Konusunda Duyarlı Marka: Koç Holding – Orkid – Turkcell
    •    Sürdürülebilirlik ve Enerji Tasarrufu Konusunda Duyarlı Marka: Arçelik - Bosch - Vestel
    •    En Dijital ve Teknolojik Türk Marka: Arçelik – Turkcell – Vestel
    •    En Başarılı E-Ticaret Platformu: Hepsiburada – n11.com - Trendyol






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖREL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI