Bugun...



Şüpheli araçta 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Antalya İl J.K.lığı İsth. Şb. Md.lüğü ve Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde İ.T. isimli şahsın araç ile Konya ilinden ruhsatsız silah getirerek piyasaya süreceği bilgisi alınması üzerine düzenlenen operasyonda; A.V., A.B.Ü. ve İ.T.(Uyap Arama Kaydı var) isimli şüpheliler yakalandı.

facebook-paylas
Tarih: 19-05-2022 15:30

Şüpheli araçta 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Serik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya ili, Serik İlçesi, Çandır Mahallesinde 13.05.2022 günü saat:06.00 sıralarında Antalya İl J.K.lığı İsth. Şb. Md.lüğü ve Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından  yürütülen çalışmalar neticesinde  İ.T.  isimli şahsın araç ile Konya ilinden ruhsatsız silah getirerek piyasaya süreceği bilgisi alınması üzerine düzenlenen operasyonda; A.V., A.B.Ü. ve İ.T.(Uyap Arama Kaydı var) isimli şüpheliler yakalanmıştır. Şüpheli araçta  yapılan aramada;
( 2) adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI