Bugun...


Atay Uslu çiftçinin yanında
Tarih: 02-08-2022 19:06:50 Güncelleme: 02-08-2022 19:06:50 + -


Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı ilçesinde sebze üreticilerini ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

facebook-paylas
Tarih: 02-08-2022 19:06

Atay Uslu çiftçinin yanında

ATAY USLU DOMATES TOPLADI, ÇİFTÇİLERİ ZİYARET ETTİ.

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı ilçesinde sebze üreticilerini ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Atay Uslu beraberindeki teşkilat üyeleri ile Elmalı’ya bağlı Çaybaşı ve İslamlar mahallelerinde sebze üreticilerini ziyaret ederek domates ve salatalık topladılar, bol bol tadına baktılar bereketli kazançlar dilediler. Çiftçi dostu Milletvekili Atay Uslu; toprağı, üretimi ayrı bir sevdiğini ifade ederek çiftçilik sadık yarimiz kara toprakla bir olup üretmenin çok değerli olduğunu söyledi.

TARIMA ÜRETİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu çiftçi ziyaretlerinde yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti: "Elmalı'da sezon başladı. Bölgede örtü altı dahil olmak üzere  yaz dönemi sebze üretimi var ve üretim her yıl artarak devam ediyor. Biz de tarımda hem üretime hem de pazarlamaya destek çalışmalarına devam ediyoruz.  Tarım milli gücümüz, stratejik bir sektör. Bunu pandemi dönenimde de tekrar anladık. Bu yıl çiftçilerimiz fiyatlardan memnun olduğunu ifade etti. Çiftçimizin kazancının, bereketinin artması için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığımız ve Hükümetimiz her türlü desteği veriliyorlar. Bizler de Çiftçimizin ve Tarımın destekçisi, vekili ve temsilcisi olmaya devam edeceğiz. Çiftçimizin emeğinin karşılığını alması için çalışmaya devam edeceğiz. Çiftçilik zor ama bir o kadar güzel meslektir. Tarım yaşamın devamı için insanları ve canlıları beslemektir, tarım kara yarimiz toprak ile dost olup üretmektir.” dedi.


KİMYASAL MÜCADELE YERİNE BİYOLOJİK MÜCADELE

TARIMDA “AKILLI ARI” , "YARARLI BÖCEK" DÖNEMİ

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu örtü altında özellikle son yıllarda bilinçli ve organik üretim yapıldığını anlatarak şu bilgileri verdi: " Antalya'mızda Bilinçli Çiftçi-Akıllı Arı-Yararlı Böcek üçlüsü ile güvenli üretim yapılıyor.

Kimyasal mücadele yerine organik mücadele ile üretim yapılıyor. Arılar ve böcekler adeta tüketici adına, devlet adına ve tarım bakanlığı adına müfettişlik görevi yapıyorlar.  Serada kimyasal ilaç kullanıldığı zaman bu arılar ve böcekler ölür. Bu sebeble de seralarda arı ve böcekleri çalıştıran çiftçi kesinlikle  kimyasal ilaç kullanamaz. Ürünlerimizi halkımız gönül rahatlığı ile tüketebilir."
 
Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya ziyaretlerinde AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altunkaya ve teşkilat üyeleri eşlik etti.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI