Bugun...



Rektör Özkan, Başkan Böcek ile görüştü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 109 gün sonra koronavirüs tedavisi gördüğü Akdeniz Üniversitesi ve bu süreçte kendisiyle yakından ilgilenen Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 02-07-2021 17:18

Rektör Özkan, Başkan Böcek ile görüştü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 109 gün sonra koronavirüs tedavisi gördüğü Akdeniz Üniversitesi ve bu süreçte kendisiyle yakından ilgilenen Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Muhittin Böcek’i rektörlük girişinde Rektör Özkan ile yardımcıları Prof. Dr. Murat Turhan, Prof. Dr. Gülbin Arıcı ve Prof. Dr. Cengiz Toker karşıladı.


MÜCADELENİN SİMGESİ OLDUNUZ
Başkan Muhittin Böcek’i karşısında sağlıklı gördükleri için çok mutlu olduklarını vurgulayan Rektör Özkan, “Rektörlük görevini sizin hastalığınız sırasında devraldık. Bir doktor olarak sizleri sağlıklı, sıhhatli olarak burada görmek bizleri mutlu etti. Tedaviniz başarıyla sonuçlandı. Mücadele döneminde hep umutluyduk. Bu mücadelemizin de simgesi oldunuz. Hakikaten sizi böyle sağlıklı gördüğümüz için çok mutluyuz ve gururluyuz. İnşallah kovid belasından da en kısa zamanda kurtuluruz.” ifadelerini kullandı.


SAĞLIK ÇALIŞANLARINA GÖRÜLDEN TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ise “Çalışma arkadaşlarınız ile birlikte bugünlere gelmemde vesile oldunuz. Tabi ki hastanelerimiz sağlık çalışanlarımızın hepsi çok kıymetli. Ama Akdeniz Üniversitesi de benim yaşamama vesile oldu. Öncelikle Allah’ıma, dua eden tüm hemşerilerime, dostlarıma ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ve hayal ettiğim ‘acaba hastaneden çıkıp da hizmet vermeye devam edebilir miyim’ düşüncesi olmuştu. Bu düşünceyle doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden bizleri yalnız bırakmadılar. Uzunca bir süre üniversitenizde tedavi ettiniz. Emeği geçen bütün doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza kısacası herkese başta sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da aynı kararlılık ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


YOĞUN TEDAVİ SÜRECİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek koronovirüse yakalandığını 17 Ağustos 2020’de sosyal medya hesabından duyurmuştu. Başkan Böcek, tedavi olduğu özel hastanede sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Akdeniz Üniversitesi ise 24 Eylül'de tedavi sürecini devralmıştı. Burada devam eden yoğun tedavi sonucu Başkan Böcek, sağlık durumunun iyiye gitmesi üzerine 9 Kasım'da yoğun bakım ünitesinden normal servise alınmış ve 4 Aralık 2020’de de taburcu edilmişti.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI