Bugun...


Trafikte Parlayan Yıldızlar isimli proje kapsamında yapılan faaliyetler
Tarih: 05-11-2022 16:22:15 Güncelleme: 05-11-2022 16:22:15 + -


Cumhurbaşkanlığı Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planında Okula giden öğrencilerin hava karardıktan sonra trafikte görünür olmalarını sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi amacıyla hazırlanan *TRAFİKTE PARLAYAN YILDIZLAR* isimli proje ile Jandarma sorumluluk sahasında bulunan 504 okulda öğrencilerin trafikte gece şartlarında da görünür olmalarını sağlayacak 5000 adet reflektif özellikli materyaller yaptırılarak öğrencilere dağıtılmaya başlanıldı.

facebook-paylas
Tarih: 05-11-2022 16:22

Trafikte Parlayan Yıldızlar isimli proje kapsamında yapılan faaliyetler

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğünce hazırlanan Cumhurbaşkanlığı Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planında Okula giden öğrencilerin hava karardıktan sonra trafikte görünür olmalarını sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi amacıyla hazırlanan *TRAFİKTE PARLAYAN YILDIZLAR* isimli proje ile Jandarma sorumluluk sahasında bulunan 504 okulda öğrencilerin trafikte gece şartlarında da görünür olmalarını sağlayacak 5000 adet reflektif özellikli materyaller yaptırılarak öğrencilere dağıtılmaya başlanılmıştır.
Yapışkanlı stikerlar çocukların çantalarına, kitaplarına, defterlerine yapıştırılmış, Reflektifli rozetler  çocuklara dağıtılmıştır.
Yapılan uygulama ile hem yayalara dikkat çekmek hem de gece şartlarında öğrencilerin trafikte görünür olmalarını sağlamak amaçlanmaktadır.
Trafik jandarması ekipleri görevleri esnasında Kaş ilçesinde tarihi yerleri gezmek için yürüyüşe çıkan 5 yabancı uyruklu turiste de reflektifli stikerlarlar hediye ederek gece şartlarında trafikte görünür olmalarını sağlamıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI