Bugun...


CW Enerji’ye Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nden birincilik ödülü
Tarih: 29-12-2021 14:33:30 Güncelleme: 29-12-2021 14:33:30 + -


Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, ödüle doymuyor…

facebook-paylas
Tarih: 29-12-2021 14:33

CW Enerji’ye Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nden birincilik ödülü

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, ödüle doymuyor…

Yenilikçi ve katma değerli çalışmalarının karşılığında yeni bir başarıya daha imza atan firma, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından gerçekleştirilen ‘İhracatın Yıldızları 2020’de Elektrik-Elektronik Sektörü ihracatında gerçekleştirdiği performansla birinci sırada yer aldı.  

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, başarı zincirine her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Sektörün öncüsü olan firma, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından gerçekleştirilen ‘İhracatın Yıldızları 2020’de Elektrik-Elektronik sektörü ihracatında şampiyonluk koltuğuna oturdu.

Antalya, Burdur ve Isparta illerinin en fazla ihracat gerçekleştiren firmaları, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) tarafından düzenlenen ‘İhracatın Yıldızları 2020' töreninde ödüllerini aldı.

Ödül hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji CEO’su Tarık Sarvan, yenilikçi ürünleri ile sektörlerinde fark yarattıklarına dikkat çekti.  Sarvan, başarılı çalışmaları karşılığında ardı ardına ödüller aldıklarını ifade ederek, “Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından gerçekleştirilen ‘İhracatın Yıldızları 2020’ ödüllerinde de yerimizi aldık. Elektrik-Elektronik Sektörü ihracatında ilk sıradayız. En fazla ihracat gerçekleştiren firmalar arasında birinci olduğumuz için çok gururluyuz” dedi.

Salgın nedeniyle oluşan zorlu şartlara rağmen bölge ihracatına katkıda bulundukları için duyduğu mutluluğu dile getiren Sarvan, çalışmaları ile sektöre yön verdiklerini ve bunun karşılığını aldıklarını kaydetti.

Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz

Başarı çıtalarını gün geçtikçe yükseltmeyi sürdürdüklerine dikkat çeken Sarvan, “Şirket olarak bizleri bu ödüle layık gördükleri için Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu ödül, bizim için büyük bir gurur. Bundan sonra da yolumuza daha da büyüyerek devam etmek istiyoruz. Antalyamız, Akdeniz Bölgemiz ve en önemlisi ülkemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖREL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI