Bugun...


Gayrimenkul dünyasının kalbi Antalya’da attı
Tarih: 30-10-2023 17:08:58 Güncelleme: 30-10-2023 17:08:58 + -


28-29 Ekim günlerinde Nirvana Cosmopolitan Convention Center’da düzenlenen Antalya Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi gayrimenkul sektörü temsilcilerini bir araya getirerek yoğun katılıma ev sahipliği yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 30-10-2023 17:08

Gayrimenkul dünyasının kalbi Antalya’da attı

28-29 Ekim günlerinde Nirvana Cosmopolitan Convention Center’da düzenlenen Antalya Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi gayrimenkul sektörü temsilcilerini bir araya getirerek yoğun katılıma ev sahipliği yaptı.


Fuarın ilk gününde düzenlenen zirvede katılımcılar, gayrimenkul sektörü hakkında pek çok konuda bilgi sahibi oldu. Açılış konuşmasını ve moderatörlüğünü JNR Group Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı’nın yaptığı zirvede Arap-Türk İş Adamları ve Yatırımcılar Derneği (ARABTURK) Başkanı İsmail Altın, Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, Antalya İş İnsanları Derneği Başkanı Bilal Köleoğlu ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş konuşmacı olarak yer aldı.


PEK ÇOK GÜNDEM MADDESİ ZİRVENİN SON OTURUMUNDA KONUŞULDU
Zirvenin son oturumunda ise Yatırımcılar Derneği (ARABTURK) Başkanı İsmail Altın’ın moderatörlüğünde, Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar’ın da katılımıyla İstanbul, Ankara ve Antalya’daki emlak sektörü masaya yatırıldı. Bu iller başta olmak üzere Türkiye genelinde yaşanılan emlak piyasasının değişkenliğinin yanı sıra deprem yönetmeliği ve bina güvenirlikleri hakkında da pek çok konu zirvenin gündem maddesi oldu.


“GELECEK YIL YENİDEN ANTALYA’DA BU FUARI YAPMAYI PLANLIYORUZ”

12 ülkeden 108 yatırımcının bu fuara gelerek Türk pazarından alıcı olarak fuarda bulunduğunu belirten JNR Group Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Haktan Öztunalı, “Alıcı grubunda Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Kuveyt, Suudi Arabistan, Irak, Lübnan, Katar ve Dubai gibi ülkelerin yer aldı. İstanbul, Antalya, Alanya, Kıbrıs ve Mersin’den 41 firma da 356 projeyle fuarda sunum yaptı. Yapılan B2B görüşmeler ve stant ziyaretleriyle oldukça verimli bir fuarı tamamladık. Gelecek yıl yeniden Antalya’da bu fuarı yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
4027 ziyaretçinin katıldığı ve 55 satışın gerçekleştiği fuarda katılımcı firmalar olan; Arso Group, Simetri, MK Group, Royal Sinerji, Elit Group, Ölmez İnşaat, 23 Procets, Dnd Group, İpekten İnşaat, Kensington Group, Sun Valley, Han inşaat, Semt 77, Seda Yapı, Gala yapı, Bahar Homes, Address Estate, Gen İnşaat, JBD İnşaat, Tunalar İnşaat’a Arap Türk Yatırımcılar Derneği tarafından sektöre değer katmalarından dolayı plaketleri verildi






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI