Bugun...


Toprak, Ak Parti'den aday adayı oldu
Tarih: 15-11-2023 14:47:03 Güncelleme: 15-11-2023 14:47:03 + -


2019 Yerel seçimlerinde, İyi Parti'den Belediye Meclis Üyesi olarak, Başkan Yardımcılığına kadar yükselen Mehmet Toprak, görev sürecinin başında bu görevlerinden istifa ederek bağımsız kalmıştı.

facebook-paylas
Tarih: 15-11-2023 14:47

Toprak, Ak Parti'den aday adayı oldu

2019 Yerel seçimlerinde, İyi Parti'den Belediye Meclis Üyesi olarak, Başkan Yardımcılığına kadar yükselen Mehmet Toprak,  görev sürecinin başında bu görevlerinden istifa ederek bağımsız kalmıştı.
Halk arasında MHP'li olarak bilinen Toprak, son ana kadar MHP 'sen aday adaylığı dillendirilirken, Ak Parti'den Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvuru yaptı.
Mehmet Toprak, başvuru ile ilgili şu açıklamaları yaptı; "Kumluca Halkının şahsıma göstermiş olduğu yüksek teveccüh ve yapmış olduğum istişareler neticesinde, almış olduğum kararı sizlerle paylaşmak istiyorum…
Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Türkiye Yüzyılı'nda ülkemizin ulusal ve uluslararası alanda elde etmiş olduğu kazanımları desteklemek, esasen Milli Görevimizdir.
Türkiye Yüzyılı'nda, Batı Antalya’nın en büyük ilçesi olan Kumluca’mızı hak ettiği noktaya taşımak, ancak Kumluca'yı iktidar ile buluşturmakla mümkün olacaktır. Ve bu buluşmada Kumluca 'ya, Kumluca'lılara hizmet etmek için, Adalet ve Kalkınma Partisi Kumluca Belediye Başkan Aday Adaylığımı sizlerle paylaşıyorum,  
Hayırlı olsun inşallah" dedi.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI