Bugun...


"Şarkilardan Anılara Yolculuk" konseri büyük beğeni topladı
Tarih: 12-12-2025 20:14:58 Güncelleme: 12-12-2025 20:14:58 + -


Kumluca Belediyesi Türk Müziği Topluluğu tarafından sahnelenen tiyatral oyunlu “Şarkılardan Anılara Yolculuk” Türk Sanat Müziği konseri sanatseverlere duygusal ve keyifli bir akşam yaşattı.

facebook-paylas
Tarih: 12-12-2025 20:14


Kumluca Belediyesi Türk Müziği Topluluğu tarafından sahnelenen tiyatral oyunlu “Şarkılardan Anılara Yolculuk” Türk Sanat Müziği konseri sanatseverlere duygusal ve keyifli bir akşam yaşattı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konsere; Kumluca Belediye Başkanı Uzm. Dr. Mesut Avcıoğlu, Kumluca Gençlik ve Spor Müdürü Erol Koca, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ramazan Hoyrazlı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Emre Güzelyürek, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ergün Eren, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ay, Zafer Partisi İlçe Başkanı İbrahim Öztürk, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Kumluca Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tomaç, Eğitime Destek Platformu İlçe Temsilcisi Adnan Yavuz, Belediye Meclis Üyeleri Feride Salur Güleç, Mustafa Uysal, Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Songur, mahalle muhtarları ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Toplam 20 Eser Seslendirildi
Şef İbrahim Bilgenoğlu yönetimindeki konserde Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserleri seslendirilirken programın sunuculuğunu Kâmile Figen Akın ve Emel Kozaklı yaptı. Türk Sanat Müziği klasiklerinin yer aldığı programda, 12 solist ve koro üyeleri tarafından toplam 20 eser seslendirildi. Tiyatral anlatımlarla zenginleştirilen eserler, dinleyicileri anılara doğru bir yolculuğa çıkardı.

Şarkılardan Anılara Doğru Hep Birlikte Bir Yolculuğa Çıktık
Konserde konuşma yapan Başkan Avcıoğlu, “Bugün şarkılardan anılara doğru hep birlikte keyifli bir yolculuğa çıktık. Şarkılarla bazen hüzünlendik, bazen de keyifli anlar yaşadık. Bizim türkülerimiz, şarkılarımız bizleri kaynaştıran bizleri bir bütün yapan en önemli unsurlardan birisi. Aslında sanatın birleştirici gücü tam da burada ortaya çıkıyor. Burada verilen emeği çok iyi biliyorum; arkadaşlarımız gündüz kendi işlerini tamamladıktan sonra geç vakitlere kadar çalışarak bu programa hazırlanıyorlar. Böylesine güzel bir programda bizleri bir araya getiren, hayatın koşturmacası içinde bizlere keyifli bir mola yaşatan çok kıymetli koro şefimiz İbrahim Hocamız başta olmak üzere sanatçı dostlarımıza ve sunucularımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Avcıoğlu’ndan Çiçek Takdimi
Konuşmanın ardından koro üyelerini tebrik eden Başkan Avcıoğlu koro şefi İbrahim Bilgenoğlu’na günün anısına çiçek takdim etti.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI