Bugun...


Antalya Megafest Müzik Festivali ile yeniden eski neşesine dönüyor
Tarih: 08-09-2021 19:18:05 Güncelleme: 08-09-2021 19:18:05 + -


Pandemi süreci ve yangınlar nedeniyle yaşanan zor günlerinin ardından Antalya'ya sanat ve müzik ile derin bir nefes aldıracak Mega Fest 4 gün boyunca birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak.

facebook-paylas
Tarih: 08-09-2021 19:18

Antalya Megafest Müzik Festivali ile yeniden eski neşesine dönüyor

Pandemi süreci ve yangınlar nedeniyle yaşanan zor günlerinin ardından Antalya'ya sanat ve müzik ile derin bir nefes aldıracak Mega Fest 4 gün boyunca birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak.  Pandeminin ardından Antalya'da gerçekleşecek ilk festival olan Megafest Müzik Festivali ile  Antalyalı müzikseverler özlediği konser keyfini yeniden yaşayacak. Serdar Ortaç, Emre Aydın, Sagopa Kajmer, Norm Ender, Pamela, Zakkum, Ece Seçkin, Resul Dindar, TNK, Ozan Doğulu, Doğukan Manço, Yener Çevik, Uzi, Sefo, Canbay Wolker, Aydoğan Topal, Ati 242, Haijan-Muti, Mert Hakan ve Kadir Çetin’in sahne alacağı festivalin sunumunu ünlü oyuncu  Suat Güzey ve ünlü fenomen Ece Ronay gerçekleştireceği festivale 20 bin kişinin katılması planlanıyor.

Antalya Lara Plajı’nda yer alan Dido Beach Camping’te 23-24-25-26 Eylül 2021 tarihleri  arasında gerçekleştirilecek Mega Fest'te çadır kurarak konaklama imkanı da bulabilecek olan müzik tutkunları  HES koduyla girilecek  festival alanında kalarak 4 gün boyunca doya doya  kesintisiz müzik keyfi yaşayacak.

GENÇLER PANDEMİNİN TÜM STRESİNİ MÜZİK FESTİVALİ İLE ATIYOR

Her müzik türünden temsilcileri ağırlayacak olan Mega Fest müzik festivalinde Serdar Ortaç, Emre Aydın, Ece Seçkin gibi pop müziğin ünlü seslerinin yanı sıra özellikle Z  kuşağının büyük bir ilgi ile dinlediği Sagopa Kajmer , Norm Ender, Uzi, Sefo gibi rap müziğin dikkat çekici isimleri de yer alacak.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR/SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI