Bugun...


Vali Yazıcı'dan Babalar Günü mesajı
Tarih: 19-06-2022 15:51:38 Güncelleme: 19-06-2022 15:57:38 + -


Antalya Valisi Ersin Yazıcı Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 19-06-2022 15:51

Vali Yazıcı'dan Babalar Günü mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Yazıcı mesajında şöyle dedi:

"Varlıklarıyla bize güç veren, şefkatini ve sevgisini esirgemeyen babalarımız, sonsuz bir gayret ve özveri ile geleceğimize uzanan yolda bizlere rehberlik eden ilk öğretmenlerimizdendir. Hepimizin hayatında zor günlerinde elimizden tutan, sıcak bir gülümsemesiyle kalbimizi ısıtan, sevgi ve güveni öğreneceğimiz bir babaya ihtiyacımız vardır. Yaşımız kaç olursa olsun baba figürü hayatımızın en önemli aktörüdür. Ailenin temel direği olarak görülen, güvenin, sevgi ve saygı sembolü babalar, bir çınar ağacı gibi gölgesinde huzur bulduğumuz varlıklardır.
Babalık yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Babalarımız; çocuklarını güvenli bir geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen, onları yaşama hazırlayan, onlara her zaman destek olan ve ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan vazgeçilmez değerimiz, hayat zenginliğimizdir.
Sadece bu özel günle sınırlı kalmadan yaşamımız süresince her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara hayatlarının her anında en değerli varlıklarımız olduklarını hissettirmeliyiz. Bizler için her türlü zorluğa göğüs geren babalarımız, her zaman başımızın tacı olmuş ve olmaya da devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle; yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımızın bekası için feda eden şehit babaları olmak üzere, tüm babaların ‘Babalar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI