Bugun...



Kepez’den depremzedelere yardım kermesi

Kepez Belediyesi, AKMEK ve Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi işbirliğiyle Dokumapark’ta depremzedeler yararına kermes düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 20-03-2023 20:15

Kepez’den depremzedelere yardım kermesi

Kepez Belediyesi, AKMEK ve Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi  işbirliğiyle Dokumapark’ta depremzedeler yararına kermes düzenlendi.
Kahramanmaraş merkezli, 11 ilin etkilendiği felakette tüm imkanlarıyla bölgeye koşan Kepez Belediyesi, depremzedelere desteklerini aralıksız sürdürüyor. Kepez Belediyesi, çatısı altındaki AKMEK ve Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi işbirliğiyle depremzedeler yararına da kermes düzenledi. Dokumapark’ta Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilen yardım kermesi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kermeste yiyecek ve içecek ürünlerinin yanı sıra AKMEK kursiyerlerinin el emeği göz nuruyla yaptığı iğne oyasından dantele kadar birbirinden güzel işlemeler de satışa sunuldu. Depremzedeler için tek yürek olunan Kepez’de, vatandaşlar aldıkları ürünlerle depremzedelere destek olabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Kepez Belediyesi, AKMEK ve Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi işbirliğiyle Dokumapark’ta düzenlenen kermesten elde edilen gelir depremzedeler için kullanılacak. 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI