Bugun...


Vali Şahin: Özel ilgiye ihtiyaç duyan bireylere ihtimam göstermeliyiz
Tarih: 27-10-2023 19:15:47 Güncelleme: 27-10-2023 19:15:47 + -


Vali Hulusi Şahin, otizmli çocuklar için Kepez ilçesinde yaptırılan Doç. Dr. Şükran Taçoy Otizm Umut Atölyesi Açılış Töreni’ne katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 27-10-2023 19:15

Vali Şahin: Özel ilgiye ihtiyaç duyan bireylere ihtimam göstermeliyiz

Vali Hulusi Şahin, otizmli çocuklar için Kepez ilçesinde yaptırılan Doç. Dr. Şükran Taçoy Otizm Umut Atölyesi Açılış Töreni’ne katıldı.

Antalya Bilim Üniversitesi başta olmak üzere, Kepez Belediyesi, Kafkas’ın Kadınları Derneği ve Değer Otizm Derneği’nin katkılarıyla hayata geçirilen Doç. Dr. Şükran Taçoy Otizm Umut Atölyesi açılış törenine; Vali Hulusi Şahin, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Hudut Kapıları Mülki İdare Amiri Suat Seyitoğlu, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ile otizmli çocuklar ve aileleri katıldı.

*İçine Sevgi ve İhtimam Katmak Lazım*

Belediyeciliğin ana unsurlarından birinin şehre ve insanlara hizmet etmek olduğunu belirten Vali Şahin; “Özel ilgiye ihtiyaç duyan bireylere ihtimam göstermeliyiz. Bu hepimizin görevi. Üniversitelerimiz ve diğer kurumlarımız bu konuda çalışıyor. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz ama ne yaparsak yapalım bir küçük dokunuşun ihtiyacını hissediyoruz. Bu işin içine sevgi ve ihtimam katmak lazım. Bu güzel faaliyete de en güzel dokunuşu Kafkas’ın Kadınları Derneği yapmış onları kutluyorum.” dedi.

Otizmli ve down sendromlu bireylerin her faaliyetin çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Şahin; “Bu konuda hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu tür merkezlerin ve faaliyetlerin Antalya’mızda artarak devam etmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Şahin ve beraberinde ki heyet kurdele kesimi ile Doç. Dr. Şükran Taçoy Otizm Umut Atölyesi’nin açılışını gerçekleştirdi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI