Bugun...


Sosyal mesafeli genel kurul
Tarih: 26-03-2021 15:46:20 Güncelleme: 26-03-2021 15:52:20 + -


KONYSİAD Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Genel kurulunu gerçekleştirdi. Başkan İlhami Kaplan, yeni ekibiyle Salı günü görev taksimini gerçekleştirecek. Genel Kurulda masaların sosyal mesafe kuralları gözetilerek yerleştirilmesi ise dikkat çekti

facebook-paylas
Tarih: 26-03-2021 15:46

Sosyal mesafeli genel kurul

KONYSİAD Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Genel kurulunu gerçekleştirdi.  Başkan İlhami Kaplan,  yeni ekibiyle  Salı günü görev taksimini gerçekleştirecek.
Genel Kurulda masaların sosyal mesafe kuralları gözetilerek yerleştirilmesi ise dikkat çekti.
Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) genel kurulunu gerçekleştirdi. Konyaaltı Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kurula Konyaaltı İlçe Kaymakamı Kamil Köten, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve BAKSİFED Başkanı Abdullah Erdoğan'da katılarak iyi dileklerini sundular.
Kurulda konuşan KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, “ Öncelikle Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten  Konyaaltı  Belediye Başkanı Semih Esen ve  BAKSİFED Başkanı Abdullah Erdoğan'a katılımları ve KONYSİAD için söyledikleri güzel sözlere teşekkür ederek başlamak istiyorum." dedikten sonra, "Son kez yol arkadaşlarım rehberlik yapmamı, bir ağabeylik yapmamı istedi, inşallah yüzümüzün akıyla sizleri mahcup etmeden bu görevi tamamlayacağım ” ifadelerine yer verdi.


SOSYAL MESAFEYE UYULDU
Nazım Hikmet Kongre Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda pandemi tedbirleri de dikkate alındı. Dernek üyeleri salona ateşleri ölçülüp, HES kodları bakılarak alınırken, salonda bulunan tüm üyeler maske ile genel kurulu takip etti. Ayrıca genel kurulda masaları, sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak yerleştirildi.

 


HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ
Konyaaltı İlçe Kaymakamı Kamil Köten ise konuşmasında  KONYSİAD'la  uyum içinde çalıştıklarına dikkat çekerek;" Pandemi döneminde  birimlerimiz,  KONYSİAD 'ın , ihtiyaç sahiplerine gıda dağıtmı konusunda destek verdiler." dedi. Kamil Köten ayrıca seçimlerin Dernek üyesi iş insanlarına ve Konyaaltı halkına hayırlı olmasını diledi.


KONYSİAD’A TEŞEKKÜR
Toplantıda konuşan Semih Esen, İlhami Kaplan’ın başkanlığında KONYSİAD Yönetimi Kurulu ile iki yıl süre içiresinde büyük uyum içinde çalıştıklarını söyledi. Başkan Semih Esen, “Bu iki yıl içerisinde her ne yaptıysak beraberce fikir alışverişinde bulunarak yaptık. Diyalogu hiç koparmadık. Biz birimize her an ulaşabildik, bundan dolayı da ben büyük memnuniyet duyuyorum. Arkadaşlığımızı, dostluğumuzu geliştirecek pek çok paylaşım da bulunduk. Bu bakımdan da Konyaaltı’nda siz iş insanlarıyla beraber çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Sayın Başkanımız İlhami Kaplan bu pandemi döneminde bizimle birebir muhatap oldu. Ekibiyle beraber aldıkları kararların bize yansıyan kısmı, tamamen yardım ve sosyal dayanışma yönüyleydi. KONYSİAD üyeleri bir çok kez gıda dağıtma faaliyetleri yürüttü. Ben Konyaaltı’ndaki  hemşehrilerim adına sizlere teşekkür ediyorum. Umarım KONYSİAD sonsuza değin böyle devam edecek. Ve eminim ki gün geçtikçe daha da güçlenecek. KONYİSAD 5. Olağan Genel Kurulu Toplantısı sizlere ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 


‘SİZLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM’

Yeniden başkan seçilen İlhami Kaplan ise görevini tamamlayan yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti. Kaplan “Çok keyifli, çok huzurlu, çok aydınlatıcı ve birbirimize güven dolu bir şekilde bu görevi tamamladık. Hepinize yürekten teşekkür ederim. Hepimizin siyasi görüşleri olmasına rağmen KONYSİAD olarak hiçbir siyasi görüş ifadesinde bulunmadık. Bugün ve bugünden sonra da aynı tutumla devam edeceğiz.” dedi.
Başkan İlhami Kaplan, “Ben de Danışma Kurulundaki  arkadaşlarım gibi karşıya geçip huzurla sizi dinleyeyim sizi izleyeyim istiyordum. Ancak üyelerimiz, son kez rehberlik yapmamı, ağabeylik yapmamı istedi. İnşallah yüzümüzün akıyla sizleri mahcup etmeden, bu görevi  tamamlamaya çalışacağım” ifadelerine yer verdi.

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONYAALTI Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI