|
Tweet | Tarih: 16-12-2022 15:37 |
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarından Kumluca'lı Mücahiy Küçükyılmaz'da, yaşanan afeti yerinde incelemek üzere, Kumluca'ya geldi.
Beraberinde Ak Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç'le birlikte, seralarını su basan çiftçilerin bir bölümünü ziyaret eden Küçükyılmaz, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, Devletin, yaşanan afet dolayısıyla mağdur olan vatandaşlara yardım elini uzatacağını ifade etti. Bayan bir çiftçinin, Necmettin Batırel'in 'İlahi ceza' tweetinin kendilerini en çok üzen olay olduğunu belirtmesi üzerine Küçükyılmaz; "kendini bilmez birinin söylemlerine kulak vermeyin. Onun böyle konuşması ne devletimizi bağlar ve ne de etkiler. Her zaman, her yerde ve konuda bu tür çıkışlar olur. Onun bu sözlerine en sert cevabı ben verdim" dedi.

Afetten zarar gören vatandaşları yerinde ziyaret eden Mücahit Küçükyılmaz, çiftçilerin taleplerini alarak; "Devletimizin daima üreticilerimizin yanında olacağından kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
Taşkınlara sebep olan dere yataklarını ve köprülerin son durumlarını yerinde inceleyen grup, gerekli bilgileri, ilgili mercilere iletmek üzere, başka afet yaşanan bölgelere geçtiler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA
