Bugun...


Ünal müjdeyi verdi: Yeni evlenenlere nakdi destek vereceğiz
Tarih: 06-03-2024 17:30:15 Güncelleme: 06-03-2024 17:30:15 + -


İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, ilçe ziyaretleri kapsamında Manavgat’a çıkarma yaptı. Halk pazarını gezen, kahvede toplantı yapan Ünal, yeni evlenecek çiftlere nakdi destek verileceğini müjdeledi

facebook-paylas
Tarih: 06-03-2024 17:30

Ünal müjdeyi verdi: Yeni evlenenlere nakdi destek vereceğiz

İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, ilçe ziyaretleri kapsamında Manavgat’a çıkarma yaptı. Halk pazarını gezen, kahvede toplantı yapan Ünal, yeni evlenecek çiftlere nakdi destek verileceğini müjdeledi

Antalya’yı karış karış gezen ve projelerini anlatan İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, Manavgat’a resmen çıkarma yaptı. Çağlayan pazarında üreticilerle ve köylü kadınlarla bir araya gelen Ünal, “Tarımın hali ortada. Çiftçi yeterince desteklenmiyor. Kadınlarına gereken değeri vermeyen, kadınlarını topluma yeterince entegre edemeyen devletlerin hiçbir zaman tam manasıyla gelişemeyeceğini biliyoruz. Bu yüzden kadınlarımızın hayatını kolaylaştırarak toplumun her alanında onları ön plana çıkaracağız.  Kadınlarımızı evlerinin içine hapsolmaktan kurtaracağız; onların üretime, çalışma hayatına ve sosyal hayata sürekli olarak dahil olmasını sağlayacağız” dedi.
YAŞAM ŞARTLARI DÜZELTİLECEK
Daha sonra Sarılarda kahvede halk toplantısı yapan Nesrin Ünal sosyal projelerinden bahsetti. Ünal, “Dezavantajlı insanlarımızı belediyemizin katkılarıyla sosyal ve ekonomik anlamda güçlendirmek için harekete geçeceğiz. Dar gelirli kardeşlerimizin yaşam koşullarını iyileştirecek, onların da sosyal ve ekonomik olarak topluma daha iyi bir biçimde entegre olmasını sağlayacağız. Toplumumuzun sosyal ve kültürel etkinliklerine belediye olarak destek olacak, kültürümüzü zenginleştirerek geleceğe taşımak için çalışacağız. Bizim İnsanımız Projesi çerçevesinde, ihtiyaç sahibi emeklilere kira ve elektrik yardımı yapacağız” diye konuştu.
SOSYAL KONUT ALANLARI OLUŞTURULACAK
Ilıca’da Manavgat ilçe teşkilatıyla düğüne katılan İyi Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, yeni evlenecek çiftlere müjde verdi.  Ünal, “Şehrimizde çok yükselen ev kiralarını karşılayamayan insanımız için sosyal konut alanları açacağız ve hızla sosyal konut inşaatlarına başlayacağız. Yeni evlenen çiftlere nakdi destek vererek, kira ve elektrik yardımı yapacağız. Belediyemizin sosyal tesislerinin sayısını artıracak, fiyatları minimum seviyeye indirerek kaliteyi yükselteceğiz” dedi. Ünal’ın sözleri büyük alkış aldı Ünal, Manavgat ziyareti kapsamında 9 ayda yapılmasını sağladığı Manavgat Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti Ünal Antalya dönüşünde ise görev yaptığı hastaneyi ziyaret etti, anılarını tazeledi. Sağlık personeliyle sıraya girip yemek alan Ünal, duygulu anlar yaşadı.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI