Bugun...


Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele devam ediyor
Tarih: 25-02-2025 18:50:11 Güncelleme: 25-02-2025 18:50:11 + -


Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Kapsamında SON 1 HAFTADA Yapılan Çalışmalarda “Tefecilik” suçundan; 8 şüpheli şahsa işlem yapıldı, 7 şahıs tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 25-02-2025 18:50

Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele devam ediyor

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde SON 1 HAFTADA;

- “Tefecilik” suçundan; 8 şüpheli şahsa işlem yapılmış, 7 şahıs TUTUKLANMIŞTIR.

Şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda; çok sayıda çek, senet, belge ve doküman ELE GEÇİRİLMİŞTİR.

- “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet Etmek” suçundan; 13 şüpheli şahsa ADLİ İŞLEM YAPILMIŞTIR. 

Kepez, Muratpaşa, Alanya ve Manavgat ilçelerinde yapılan operasyonlar kapsamında, iş yeri, depo ve ikamette yapılan aramalarda; 140 Bin adet dolu makaron, 323 paket kaçak sigara, 31 adet kaçak elektronik sigara, 19 litre kaçak içki, 11 şişe kaçak içki ile 1 kilogram kaçak tütün ELE GEÇİRİLMİŞTİR.

- Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 3 şahıs yakalanarak cezaevine TESLİM EDİLMİŞTİR. 

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz, yasaların verdiği yetki ve sorumluluk bilinci ile hız kesmeden aynı kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.   

ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİŞ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI