Bugun...



Vali Yazıcı'dan Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kuruluş yıldönümü mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kuruluşu yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2022 18:55

Vali Yazıcı'dan Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kuruluş yıldönümü mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kuruluşu yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Yazıcı mesajında şöyle dedi:

"Mavi Vatanın güvenliği için, denizlerimizde gece gündüz demeden, her türlü iklim ve koşulda, üstün bir vazife anlayışı ile görev yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı’mızın 40’ıncı Kuruluş Yıl Dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.
Sahillerimizin ve karasularımızın korunmasında, denizlerde güvenlik ve emniyetin sağlanmasında üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirerek bizleri gururlandıran Sahil Güvenlik Komutanlığı, denizlerimizde güvenlik ve can emniyetinin sağlanması, yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, yasa dışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliği ile mücadele, stratejik öneme haiz tesislerin korunması, arama kurtarma görevlerini büyük bir başarı ile yerine getirmektedir.
Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde sahil ve deniz yetki alanlarımızın emniyetinin sağlanmasında ve ulusal çıkarlarımızın korunmasında 40 yıldır en büyük güvencemiz olan Sahil Güvenlik Komutanlığımız üstlenmiş bulunduğu görev ve sorumlulukları, her kademedeki nitelikli ve donanımlı personeliyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada başarılarının devam edeceğine inancımız tamdır.
7 gün 24 saat Mavi Vatanımızın korunmasında görev yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı’mızın 40’ıncı Kuruluş Yıl Dönümünü en içten duygularımla kutluyor, değerli mensuplarına başarılar diliyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü milletimizin huzur ve güvenliği ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını esirgemeyen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Pruvanız neta, dümeniniz viya, rüzgârınız kolayına olsun."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI