Bugun...



Ambiyans Fuarcılık'tan kamuoyuna ve sektöre çağrı

Türkiye’nin en yeni ev ve mutfak ürünleri fuarı olma özelliğine sahip olan Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı yalnızca tanıtım ürünleri ve hizmetleri açısından değil yönetimsel karar alma mekanizmalarında da çeşitlilik sunuyor.

facebook-paylas
Tarih: 31-10-2022 16:59

Ambiyans Fuarcılık'tan kamuoyuna ve sektöre çağrı

Türkiye’nin en yeni ev ve mutfak ürünleri fuarı olma özelliğine sahip olan Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı yalnızca tanıtım ürünleri ve hizmetleri açısından değil yönetimsel karar alma mekanizmalarında da çeşitlilik sunuyor. Fuar katılımcılarının ve sektöre yön veren sivil toplum kuruluşlarının eşit derecede söz sahibi olduğu organizasyon, beraberliği ve çok sesliliği ön plana almasıyla benzerlerinden ayrılıyor. Bu anlamda sektördeki tüm sivil toplum kuruluşlarının bu önemli oluşumda söz hakkına sahip olması hedefleniyor.

Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı’na; Zincir mağazalar, e-ticaret firmaları, profesyonel satın alma heyetleri, Horeca, bağımsız perakendeciler, toptancı ve perakendeci kuruluşlar, uluslararası ticaret firmaları, catering ve organizasyon şirketleri, bayi ve distribütörler gibi pek çok sektör temsilcisinin yanı sıra önemli STK'ların da katılımı bekleniyor. Ambiyans, fuar hazırlık sürecinde tüm katılımcılarının eşit derecede söz hakkına sahip olduğunun teminatını sektörel bir sorumluluk olarak üstleniyor.


HEDEFİ 4 MİLYAR DOLAR OLAN SEKTÖRÜN BİRLİKTE İLERLEMESİNİN ÖNEMİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ambiyans Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İrfan TIRAŞ; “Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörü 2021 yılı ihracatı, 3,4 milyar dolara ulaştı. Yıl sonu 4 milyar dolar ihracat hedefi bulunan sektörün önemi her geçen gün artıyor. Biz de çok sesli bir fuar markası olmayı tercih ediyoruz. Ambiyans fuarlarına katılan hiçbir sektör mensubumuzun her ne sebeple olursa olsun endişe duymasına müsaade etmeyecek kadar fuar ve ticaret tecrübesine sahibiz. Küçükten büyüğe tüm sektör mensuplarımız ülkemizin kıymetli değerleridir, bizim tek gayemiz ülkemiz ve markalarımıza olabildiğince fazla ticari imkan sağlayabilmektir. Pek çok fuar firmasından farklı olarak tek dernek, tek oluşum yahut sivil toplum kuruluşunun kanaat önderliğine bağımlı değiliz. Tekel bir belirleyici ile faaliyet yürütmek çok daha kolayken biz çeşitliliğimizi korumak amacıyla zor olanı tercih ediyoruz. Herkese kapılarımızı açıyor ve ayrıştırmaksızın çalışıp, herkese yer vermeye özen gösteriyoruz. Bunun bizi diğer fuar firmalarından ayıran önemli farklılıklardan biri olduğunu düşünüyoruz. Kolay olmadığının farkındayız fakat ülkemizin ve sektörümüzün herkesi kucaklayacak ve fark yaratacak bir Ambiyans’a ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Sonuçta sektörün sesi olmayı üstlenmiş pek çok sivil toplum kuruluşu var. Bunlardan bir tanesini seçip onun istekleri ya da direktifleri doğrultusunda hareket etmek, tabiri caizse bizim bakış açımızla biraz da kolaya kaçmak oluyor. Biz istiyoruz ki sektörün sesi konumuna gelmiş, tüm sivil toplum kuruluşları ve dernekler icra ettiğimiz işin adil bir şekilde paydaşları olsun. İdealist bir yaklaşımla bunun aynı zamanda milli ve sektörel bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz. Tüm fuar firmalarının da bu şekilde tavır almasının ülkemiz ve sektörlerin gelişimi açısından pozitif bir zorunluluk olduğuna inanıyoruz.” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SEKTÖREL Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI