Bugun...



Başkan Çandır'dan 15 Temmuz mesajı

Antalya Ticaret Borsası (ATB) , Antalya Tarım Konseyi (ATAK) Başkanı Ali Çandır, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

facebook-paylas
Tarih: 15-07-2022 17:07

Başkan Çandır'dan 15 Temmuz mesajı

Antalya Ticaret Borsası (ATB) , Antalya Tarım Konseyi (ATAK) Başkanı Ali Çandır, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Çandır, mesajında şunları kaydetti:
 
“15 Temmuz 2016’da ülkemizin geleceğini hedef alan hain darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. 15 Temmuz Türk milletinin demokrasi sınavıdır.  Milletimiz bu sınavı başarıyla geçmiştir.
 
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği gibi “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesinin ışığında milletimiz, kendisinin üzerindeki hiçbir güce boyun eğmeyeceğini göstermiştir. Hiçbir güç milletin iradesinin üzerinde değildir.
 
Demokrasisi güçlü, ekonomisi sürdürülebilir, istikrarlı bir ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağız. 15 Temmuz’un yıldönümünde başta önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.”







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI