Bugun...



Çocukların gelişmekte olan fizyolojisine uygun yeni Junior Koleksiyonu

Her yaş grubu için sağlıklı uyku çözümlerini aynı çatı altında toplayan Yatak Uzmanı İşbir Yatak, büyük bir özenle geliştirdiği yeni bebek-çocuk koleksiyonu İşbir Junior’ı anne ve babaların beğenisine sunuyor.

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2022 17:22

Çocukların gelişmekte olan fizyolojisine uygun yeni Junior Koleksiyonu

Her yaş grubu için sağlıklı uyku çözümlerini aynı çatı altında toplayan Yatak Uzmanı İşbir Yatak, büyük bir özenle geliştirdiği yeni bebek-çocuk koleksiyonu İşbir Junior’ı anne ve babaların beğenisine sunuyor.
 
Uyku yaşamımızda hayati öneme sahipken söz konusu çocuklarımız olunca her konuya daha detaycı ve titiz yaklaşıyor ve en kıymetli varlıklarımız için her zaman hep en iyisini istiyoruz. Bu kapsamda, yıllara dayanan Yatak Uzmanı kimliği ile öne çıkan marka geliştirdiği yeni koleksiyonu ile uyku deneyiminin uzmanlığını ve felsefesini yansıtıyor.
 
BEBEKLERİN GELİŞMEKTE OLAN FİZYOLOJİSİNE OLDUKÇA UYGUN
 
Bireylerin yanı sıra bebeklerin ve çocukların uyku kalitelerinin beden gelişimdeki rolüne dikkat çeken İşbir Yatak CEO’su Metin Gültepe “Yıllara dayanan Yatak ­Uzmanı kimliğimizin bir parçası olarak İşbir Junior çocuk ve bebek koleksiyonumuzu oluşturduk. Anne babalar tarafından heyecanla beklenen bu koleksiyonu tasarlarken, ürünlerimizin çocukların omurga gelişimine ve gelişmekte olan fizyolojisine uygun bir ergonomiye sahip olmasını amaçladık. Tüm anne baba adayları ve ebeveynler, yatak uzmanı olarak tüm detaylarını düşündüğümüz yeni koleksiyonumuzu gönül rahatlığı ile kullanabilirler. İşbir Junior ile amacımız, çocuğu için en iyisini isteyen ebeveynlere ulaşmak ve miniklerin sağlıkla uyuduğu, neşeyle büyüdüğü bir uyku zemini sunmaktır” diye konuştu.
 
DOĞALLIK VE ÇEVREYE DOST TEKNOLOJİLER KULLANILIYOR
 
Metin Gültepe, “Konu, çocuklar için yatak ve uyku teknolojilerini kapsıyorsa elbette doğallık burada daha fazla ön plana çıkıyor. İşbir Junior koleksiyonumuzdaki yataklarda, bilhassa bebeklerin hassas ciltlerine uygun kumaş ve konfor katmanı tercihleri yaptık. Ürünlerimizi pamuk, hindistan cevizi ve doğal katkılı kumaşlarla zenginleştirdik. Ayrıca, bir diğer önemli nokta doğa dostu su bazlı gaz salınımı yapmayan yapıştırma teknolojilerinin tercih edilmesi. Bu hammaddeler hem insan sağlığına hem de çevreye dost olması özellikleriyle öne çıkıyor” dedi.
 
EL DEĞMEDEN PAKETLENİYOR
 
Üretimi tamamlanan ürünler, yatak sektöründe bir ilk olan Safe Sleep Tunnel adı verilen hijyen tünelinden geçerek ultra-viyole ışınlar sayesinde sterilize ediliyor. Tünelden geçtikten sonra sterilize edilen yataklar, el değmeden paketleniyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI