Bugun...



Atay Uslu: Çiftçimizin her daim yanındayız

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu selden etkilenen çiftçileri ziyaret ederek seralarda incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 22-12-2022 17:48

Atay Uslu: Çiftçimizin her daim yanındayız

ATAY USLU:  AFETTEN ETKİLENEN ÇİFTÇİLERİMİZE GEREKLİ DESTEĞİ VERECEĞİZ.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu selden etkilenen çiftçileri ziyaret ederek seralarda incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu sel afetinin yaşandığı ilçelerde çiftçileri ziyaret ederek seralarda incelemelerde bulunmaya ve zararların  telafisi için gereken destek ve yardımların gelmesi sürecini takip ediyor.

ÇİFTÇİMİZ ÜRETİME DEVAM EDİYOR

Çiftçilerin üretim alanlarındaki hasar tespit çalışmalarının sürdüğü ifade eden Antalya Milletvekili Atay Uslu: “ Sel afetinin yaşandığı tarım arazilerinde çiftçilerimizi ziyaret ediyoruz, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hasar tespit çalışmalarında yaşanan aksaklıklara anında müdahale ediyoruz. Esnafımıza, evleri zarar gören vatandaşlarımıza desteklerimiz devam ediyor. Tarım da hasar tespit çalışmaları teknik ayrıntı gerektiriyor, bitkileri kısa periyotlar içinde gözlem gerektiriyor. Süreç tamamlanır tamamlanmaz hemen destek ödemelerine geçilecek. Ziraat odaları ve çiftçilerimizle istişare ederek telafi sürecini yürütüyoruz. Amacımız çiftçimizin mağduriyetini gidermek ve üretim sürecinin aksamaması sağlamak. Tarım hasarımız büyük ama çiftçilerimiz üretmeye devam ediyorlar. Çiftçimizin hasarlarını gidereceğiz. Üretime devam eden, yeniden üretim için adımları atan çiftçimize teşekkür ediyoruz.

AFETZEDE ÇİFTÇİMİZE GEREKLİ DESTEĞİ VERECEĞİZ.

Hükümetimiz çiftçimize gereken her desteği ve yardımı geçmişte de olduğu yine sağlayacak. TARSİM’in zarar tazmin sürecini  de yakinen takip ediyoruz. Çiftçimizin sorun yaşamaması için Tarsim-çiftçi arasındaki gerekli iletişim kanallarını güçlü tutuyoruz. Her hangi bir şekilde TARSİM kapsamı dışında kalan hasarları da Ankara’dan Hükümetimizden sağlayacağımız kaynaklarla gidereceğiz. Hiç bir çiftçimizin mağdur olmasına izin vermeyiz. Zarar ve hasarların giderilmesi için gereğini yapacağız. Bu sürecin en başından beri afetzedelerimizin, Batı Antalya’nın, çiftçimizin yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a,  Bakanlarımıza, Hükümetimize şükranlarımızı sunarız.”







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI