Bugun...



Dezenfekte çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Kemer Belediyesi, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 22-04-2020 16:41

Dezenfekte çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Kemer Belediyesi, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.
 

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü dezenfekte ekipleri, ilçedeki tüm mahallelerde ilaçlama çalışmaları yapıyor.

Belediye ekipleri, muhtarlıklar, belediye hizmet binaları, sağlık ocakları, PTT binası, bankalar ve bankamatikler, ana arterler, otobüs durakları, kaldırımlar, eczaneler, noterler, taksi durakları, halk eğitim merkezi binası ve okulların açık olan kısımlarında sürdürdüğü dezenfekte çalışmalarına hummalı şekilde devam ediyor.

Halkın yoğun olarak bulunduğu pazar yerlerinde de bir gün öncesinden yapılan dezenfekte çalışmaları, pazar tezgahları kalktıktan sonrasında da tekrarlanıyor.

Belediye ekipleri, yaptıkları dezenfekte çalışmalarının yanı sıra ilçedeki park ve yeşil alanların bakım işlemlerine de devam ediyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Belediye ekiplerimiz, ilçemizde gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmalarına hummalı şekilde devam ediyor. Belediyemizin tüm imkanlarını halkımız için seferber etmeye devam ediyoruz. Halkımızdan ricam evde kalmaları. Evde kalalım sağlıklı kalalım." diye konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI