Bugun...



Saadet Partisi İl Teşkilatı'ndan Kepez İlçe Teşkilatı'na ziyaret

SAADET PARTİSİ ANTALYA İL TEŞKİLAT BAŞKANI MUHARREM KOÇAK KEPEZ İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.

facebook-paylas
Tarih: 10-12-2020 16:09

Saadet Partisi İl Teşkilatı'ndan Kepez İlçe Teşkilatı'na ziyaret

SAADET PARTİSİ ANTALYA İL TEŞKİLAT BAŞKANI MUHARREM KOÇAK KEPEZ İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.
Saadet Partisi Antalya İl Teşkilat Başkanı Muharrem KOÇAK ve yönetim kurulu üyeleri, Saadet Kepez İlçe Başkanı Mehmet AKBURAK'ı ziyaret etti. Ziyarette AKBURAK, İl Teşkilat Başkanı Muharrem KOÇAK’a hayırlı olsun dileklerini iletti.


GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi Antalya İl Teşkilat Başkanı Muharrem KOÇAK ortak akıl olacak. 29 Kasım'da 7. Olağan İl Kongresi'ni gerçekleştiren Saadet Partisi'nde yeni oluşturulan başkanlık divanında teşkilat başkanı olarak görevlendirilen Muharrem KOÇAK ilk ilçe ziyaretini Saadet Partisi Kepez İlçe Teşkilatına yaptı.
 İl teşkilatında güçlü bir teşkilatlanma Komisyonu oluşturan KOÇAK, icra edilen değerlendirme toplantılarından sonra Kepez ilçesindeki potansiyeli göz önünde bulundurarak üye hamlesi ve mahalle teşkilatlarının hareketlendirilmesi konusunda İlçe Başkanı Mehmet AKBURAK ile istişarelerde bulundu.
 Saadet Partisi Antalya Teşkilatı'nda yeni katılımların olmasıyla beraber bütün mensuplar salgın dönemine rağmen yüksek motivasyonla çalışıyor.
KOÇAK kaldığım süre içinde Antalya’mız ve memleketimiz için hayırlı ve güzel işler yapmak istiyorum. Parti temsilcileri ile de toplantılar yaparak, bilgi alış verişinde bulunacağım" dedi.

Saadet Partisi Antalya İl Teşkilat Başkanlığı







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI