Bugun...



CHP'li Arı: Gece kondu anlayışı ile anaokulu mu yapılır?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Antalya Muratpaşa Anadolu Lisesi bahçesinde prefabrik anaokulu yapılmasını eleştirdi. Konu ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e soru önergesi verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-11-2022 20:28:16 Tarih: 22-11-2022 17:48

CHP'li Arı: Gece kondu anlayışı ile anaokulu mu yapılır?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı Antalya Muratpaşa Anadolu Lisesi bahçesinde prefabrik anaokulu yapılmasını eleştirdi. Konu ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e soru önergesi verdi. Arı konu ile ilgili açıklamasında:
"Okulların bahçesine yapılan prefabrik anaokulları, Milli Eğitime ve Eğitimde aranan vasıflara kesinlikle uyulmamaktadır. Bu gece kondu anlayışı ile yapılan anaokulları velileri tarafından tepki ile karşılanmaktadır. Lise bahçeleri daraltılmaktadır. Bu okullardaki çocukların faaliyet alanları küçültülmektedir.  
Arı Soru önergesinde bakana “Yapımı gerçekleştirilen prefabrik anaokulunun bir Lise bahçesinde yapılması doğru mudur? Bir lise bahçesinde gece kondu görüntüsü ile anaokulu açılması Eğitim kalitesini ve vizyonuna ne kadar uygundur? Mevcut lisenin bahçesinin daraltılması doğru mudur? Başta öğrenci ve veliler olmak üzere sendika temsilcileri ve eğitimcilerin karşı çıktığı bu gece kondu anaokulunun yapımından vazgeçilecek midir?” soruları sordu.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI