Bugun...



Manavgat Belediyesi'nin eğitim kurumları 29 Ekim'i coşkuyla kutladı

Manavgat Belediyesi’nin eğitim kurumları olan Side, Çolaklı, Sarılar, Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevleri ile Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Çocuk Kültür Merkezi’nde eğitim gören 750 öğrenci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’ncu Yılını coşkuyla kutlamak amacıyla muhteşem bir program düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 29-10-2022 18:27

Manavgat Belediyesi'nin eğitim kurumları 29 Ekim'i coşkuyla kutladı

Manavgat Belediyesi’nin eğitim kurumları olan Side, Çolaklı, Sarılar, Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevleri ile Ilıca Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Çocuk Kültür Merkezi’nde eğitim gören 750 öğrenci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’ncu Yılını coşkuyla kutlamak amacıyla muhteşem bir program düzenledi. Programa Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcıları, birim müdürleri, eğitim kurumu çalışanları ve veliler de katıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’ncu yılını kutlayan öğrenciler, ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndan ellerinde Türk Bayraklarıyla birlikte AKM’ye kadar yürüyüş düzenledi. Korteje, Manavgat Belediyesi’nin Özgürlük Bandosu’da coşku dolu marşlarıyla eşlik etti. Çocuklar ve eğitmen kadrosu günün anlamına ithafen Türk Bayrağı’nın renkleri olan kırmızı beyaz elbiseler ile programa katıldı. Vatandaşlar ve esnaflar ise korteje katılan çocukların coşkusuna destek olmak amacıyla alkışlayarak tempo tuttu.

 

ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM PERFORMANS
AKM önünde kurulan sahnede şiir, dans ve halk oyunları gösterilerini sergileyen çocuklar, uzun süre hafızalardan çıkmayacak anlar yaşattı. Günler öncesinden büyük bir heyecanla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğine hazırlanan çocukların performansı izleyenlerden tam not aldı. Etkinlikte, Ilıca Meliha Ercan Engeliz Yaşam Merkezi öğrencileri Zeybek oynarken, Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu öğrencileri Şef Tayfun Yılmaz eşliğinde Cumhuriyet Marşlarını seslendirdi. Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, drama etkinliğini sahneledikten sonra Side, Çolaklı, Taşağıl ve Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin dans ve şiir performansları ise neşeli anlara sahne oldu.

 

SÖZEN; ÇOCUKLARIMIZ BİLİNÇLİ YETİŞİYOR
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi’nin eğitim kurumlarında geleceğe hazırlanan tüm çocukların bilinçli bir şekilde yetiştiğini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Bu güzel coşkulu günde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün ülkemizin geleceği olan adlettiği çocuklarımız ve gençlerimizle birlikte Cumhuriyet’imizin 99.yılınını coşkuyla kutlamanın gurunu ve mutluluğunu ifade ediyorum. Çocuklarımız bu yaşlarda sağlıklı, özgüvenli ve bu ülkenin geleceğine fikir koyacak bir şekilde yetişirse Atatürk’ümüzün de söylediği gibi muassır medeniyetler seviyesine ulaşır. Manavgat Belediyesi de sizler gibi bu ilkelere inanan bir kurum. Manavgat Belediyesi, sizlerin evi. Pandemi sürecinde çocuklarımızla birlikte bu coşkulu süreçten bir süre uzak kalmıştık.  Uzun zaman sonra bizi özel kılan, varlığından her zaman güç aldığımız bu coşku dolu bayramı yeniden çocuklarımızla ve velilerimizle kutluyor olmak bizleri geleceğe dair umutlandırdı. Büyük mücadelelerle bu ülkeyi kuran Atatürk’ümüz geleceğimizi çocuklarımıza ve gençlerimize emanet etti. Ne büyük gururdur ki sizlerde çocuklarınızı eğitim süreçlerine katkı yapmak için bizlere emanet ettiniz. Çocuklarınız bizim en büyük emanetimiz ve kutsalımız. Sizler gibi onları bizde çok seviyoruz. Geleceğe daha sağlıklı olması için sizler kadar bizlerde özen gösteriyoruz. Bugün Manavgat Belediyesinin eğitim kurumlarında 800 çocuğumuz var. Bütün heyecanımız bütün hayalimiz bunu genişletebilmek. Her birine son derece güvendiğim ve çalışmaktan gurur duyduğum eğitimci arkadaşlarımla birlikte çocuklarımıza bizimde bir katkımız olsun istiyoruz. Ben, siz değerli velilerimizin nezdinde bu alanda olan çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Bu güzel ve bizi dimdik ayakta tutan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum. Tüm çocuklarımıza umut dolu aydınlık yarınlar diliyorum” dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MANAVGAT Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI