Bugun...



Uysal Kumluca Belediyesi'nde yaşananları değerlendirdi

Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Belediyesi'nde yaşananlar konusunda bir açıklama yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 07-07-2020 19:14

Uysal Kumluca Belediyesi'nde yaşananları değerlendirdi

Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Belediyesi'nde yaşananlar konusunda bir açıklama yaptı.
Son zamanlarda dedikoduların ve yaşananların tavan yaptığı ilçede, yaşananların bir bölümüyle ilgili basın açıklaması yayınlayan Uysal, şu ifadelere yer verdi;

 

"Temmuz ayı olağan meclis toplantısı özelinde Kumluca Belediye Başkanı Sayın Mustafa Köleoğlu'nun 15 aylık faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda bir kez daha görülmüştür ki Başkan sınıfta kalmıştır. Bir yıl boyunca memlekette taş üzerine taş koymamış sürekli kağıt üzerinden projelerle halkı oyalamıştır.

 

Meclis toplantısını teşkilat olarak bizzat takip ettik.Toplantı öncesi Cumhur ittifakı olarak gündem maddelerini tek tek değerlendirip görüş birliğine vardık. Meclisin ana gündemi faaliyet raporu olması gerekirken tüm siyasi parti temsilcilerinin altında imzası bulunan Denetim Komisyon Raporu gündemin ana konusu haline gelmiştir. Denetim komisyon raporu göstermiştir ki Köleoğlu Belediye bütçesini keyfi yönetmiş ,usulsüz harcamalar yaparak belediyeyi zarara uğratmıştır. Belediyemiz tarafından geçmiş dönemde kurulan Sarnıçtepe şirketi bu uygulamalarda paravan olarak kullanılmıştır. Denetim komisyonu raporu bu yüzden çok önemlidir ve yasa gereği Meclis Başkanlığı usulsüzlüklerin tespit edildiği bu raporla ilgili suç duyurusunda bulunmak zorundadır.

 Faaliyet raporu oylaması sonucunda 26 üyenin ancak kendi oyuyla birlikte 5 olumlu oyunu alabilen Köleoğlu'nun kendi partisi ve ittifak partisi İYİ Parti'den bile destek bulamadığı görülmektedir. Bu oylamada dikkatimizi çeken bir husus Denetim Komisyonu raporuna imza atan üyenin faaliyet raporuna olumlu oy kullanmasıdır. Görülmüştür ki bazı meclis üyesi arkadaşlar parti menfaatlerini Kumluca menfaatlerinin önünde tutmuştur. Tabi ki burada onurlu ve dik bir duruş sergileyerek parti gözetmeksizin Kumluca menfaatleri doğrultusunda karar veren arkadaşları kutluyorum.

Bu arada belediye Encümenliğine, İmar ve plan bütçe Komisyonlarına seçilen arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun…"

Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI