Bugun...



Hırsızlık suçlarından aranan şahıs Kaş'ta yakalandı

İstanbul 40. Asliye Ceza Mahkemesince Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık ve İzmir Asliye Ceza Mahkemesince Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık suçlarından kesinleşmiş toplam 6 Yıl hapis cezası nedeniyle arama kararı bulunan şahıs yakalandı.

facebook-paylas
Tarih: 05-09-2022 12:59

Hırsızlık suçlarından aranan şahıs Kaş'ta yakalandı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kaş Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Kaş İlçe J.K.lığı Kınık J.Krk.K.lığı ve Kaş 15.JASAT ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde hakkında İstanbul 40. Asliye Ceza Mahkemesince Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık ve İzmir Asliye Ceza Mahkemesince Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık suçlarından kesinleşmiş toplam 6 Yıl hapis cezası nedeniyle arama kararı bulunan Y.K isimli şahıs Çayköy Mahallesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI