Bugun...



Öğrenciler gölgesiz kaldı

Kumluca'ya bağlı Hacıveliler İlköğretim Okulu'nun bahçesinde bulunan, Şam Fıstığı, Kavak ve Çam ağaçlarının, okula gelir getirecek şekilde portakal, limon ve avokado fidanı dikme düşüncesiyle kesilmesi, 20 yılı dolduran ağaçların dikimini yapan emekli öğretmen Hasan Taşçene ve bazı vatandaşların tepkisine sebep oldu.

facebook-paylas
Tarih: 14-02-2021 16:35

Öğrenciler gölgesiz kaldı

Kumluca'ya bağlı Hacıveliler İlköğretim Okulu'nun bahçesinde bulunan, Şam Fıstığı, Kavak ve Çam ağaçlarının, okula gelir getirecek şekilde portakal, limon ve avokado fidanı dikme düşüncesiyle kesilmesi, 20 yılı dolduran ağaçların dikimini yapan  emekli öğretmen Hasan Taşçene ve bazı vatandaşların tepkisine sebep oldu.
Kesim olayını tepkiyle karşılayan  bazı vatandaşlar, okullar açılınca öğrencilerin okul bahçesinde gölgeleyebilecekleri bir ağacın kalmamasına tepki gösterirken, ağaçların dikiminde önderlik eden  okulun eski öğretmenlerinden Emekli Öğretmen Hasan Taşçene ise; "Ağaçlar  yirmi yıllık oldu,  görüntüsüyle-gölgesiyle  bir ihtiyacı karşılıyordu. Yaz aylarında bile giderek sulamalarını yaptım, bakımını yaptım. En azından bir danışılsaydı, bu kadar zoruma gitmeyecekti" dedi.
Okul bahçesinin, tatil günlerinde araba parkı gibi kullanılmasına da tepki gösteren vatandaşlar, okul bahçesinin özel mülk gibi kullanılmamasını da istediler.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI