Bugun...



10. Uluslararası Resort Turizm Kongresi dijital yapılacak

Dünya, Türkiye ve Antalya turizminin önemli aktörlerinin bir araya geleceği turizmin en büyük buluşmalarından birisi olan Uluslararası Resort Turizm Kongresi bu yıl 10. kez Antalya’da ilk defa Dijital olarak gerçekleşecek.

facebook-paylas
Tarih: 01-11-2020 18:51

10. Uluslararası Resort Turizm Kongresi dijital yapılacak

Dünya, Türkiye ve  Antalya turizminin önemli aktörlerinin bir araya geleceği turizmin en büyük buluşmalarından birisi olan Uluslararası Resort Turizm Kongresi bu yıl 10. kez Antalya’da ilk defa Dijital olarak gerçekleşecek.

26 Kasım 2020 de Antalya'dan canlı yayınlanacak kongrenin ana teması her yıl olduğu gibi
“Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği” olacaktır.

Pandemi gölgesinde Turizmin mevcut durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları 10. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde ele alınacak.

AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Erkan YAĞCI: “ 2020 yılını zor bir dönem olarak geçirmekte olan sektörümüz,  2021 yılına  doğru hazırlıklarına başladı. Sadece ülkemizin değil, dünyanın tüm önemli destinasyonlarını da etkileyen pandemi sorunu 2021 yılının da belirleyicisi olacak. Bu etkinin ne zamana kadar süreceğinin ve ne yönde ilerleyeceğinin öngörüsü, turizm sektöründe stratejilerin çok planlı olarak ilerlemesini gerektiriyor. Misafir talep ve beklentileri değişiyor. Satış ve Pazarlama stratejilerinin son gelişmeler ışığında yeniden planlanması, yeni pazarlar geliştirilmesi önem taşıyor. Koronavirüs sonrası turizm sektöründe dijitalleşmenin hızlanacağı da beklentiler arasında yer alıyor” dedi.

Bu gelişmeler ışığında, turizm ve seyahat endüstrisinde beklentilerin, sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulacağı 10. Uluslararası Resort Turizm Kongresi, Türkiye ve Dünya turizm endüstrisisinin önemli aktörlerini bir araya getirecek.

Bu yıl kongrede; EasyJet CEO’su Johan LUNDGREN, RTK CEO’su Thomas BÖSL, DENİZBANK CEO’su Hakan ATEŞ, FVW Direktörü Klaus HİLDEBRANDT, ANEX Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet KOÇKAR,  TÜROFED Başkanı Sururi ÇORABATIR konuşmacı olarak yer alacak.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından Denizbank Ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek kongreyi; yurtiçinden ve yurtdışından seyahat endüstrisinde yer alan turizmin tüm paydaşları ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim ve tedarikçi firmaların üst düzey , karar verici temsilcileri izleyebilecek.

#resortkongresi twitter hesabı ve www.aktob.org.tr hesabından canlı yayın yapılarak kongreye katılım sağlanabilecek.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER TURİZM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI