Bugun...



CHP'li Zeybek: 30 Ağustos kahramanlık destanıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Rafet Zeybek, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 30-08-2022 19:32

CHP'li Zeybek: 30 Ağustos kahramanlık destanıdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Rafet Zeybek,  30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın, Türk Ulusunun Mustafa Kemal önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı olduğunu söyleyen Zeybek, "Ulusumuzun, Malazgirt Meydan Muharebesi’nden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir. Türk ulusunun ordusuyla tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarından biridir. Büyük Önderin ilke ve devrimleri yolumuzu her zaman aydınlatacak, bizlere güç verecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı, büyük bir coşku ve umutla kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Tüm Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum."dedi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI