Bugun...



Bilgili görevi Habalı’ya devretti

Geçtiğimiz günlerde 6 yıldır sürdürdüğü MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevini kendi isteğiyle bırakan Talu Bilgili, başkanlık görevini düzenlenen törenle yeni başkan Ramazan Habalı’ya devretti.

facebook-paylas
Tarih: 09-04-2022 16:38

Bilgili görevi Habalı’ya devretti

Geçtiğimiz günlerde 6 yıldır sürdürdüğü MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevini kendi isteğiyle bırakan Talu Bilgili, başkanlık görevini düzenlenen törenle yeni başkan Ramazan Habalı’ya devretti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nda görev değişikliği heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz Mart ayı sonunda aile, iş ve eğitim hayatına zaman ayırması gerektiği için kendi isteğiyle Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevini bırakan Talu Bilgili, yönetim kurulu kararı ile ilçe başkanlığı görevine seçilen Ramazan Habalı’ya görevi ilçe binasında düzenlenen törenle devretti. Törende, İl Başkanı Hilmi Durgun ve yeni başkan Ramazan Habalı hizmetlerinden dolayı Talu Bilgili’ye teşekkür ederek hediyeler verdi.
 
“HAREKETİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”
Yeni görevinde Ramazan Habalı’ya muvaffakiyetler dileyen Talu Bilgili, “Bugüne kadar başta yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere yanımızda olan herkese teşekkür ederim. Nazik hediyeleri için de İl Başkanımız Hilmi Durgun ve İlçe Başkanımız Ramazan Habalı'ya teşekkür ediyorum. Hareketimiz için çalışmaya devam edeceğim” diyerek siyasi camia dışında da olsa parti için çalışmaya devam edeceğinin altını çizdi.

HABALI TEŞEKKÜR ETTİ
Muratpaşa İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu kararıyla ilçe başkanlığına seçilen Ramazan Habalı ise, kendisini göreve layık gören Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'a teşekkür etti. Desteklerinden dolayı İl Başkanı Hilmi Durgun ve ilçe yönetim kurulu üyelerine de teşekkür eden Habalı, durmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Habalı, partiye hizmetlerinden dolayı Bilgili’ye de teşekkürlerini iletti.


 
DURGUN’DAN BİLGİLİ’YE TEŞEKKÜR, HABALI’YA BAŞARI DİLEĞİ
Görev değişikliğinin hayırlı olmasını dileyen MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ise, “Muratpaşa ilçe teşkilatımızda devir teslim töreniyle görevi devreden Talu Bilgili beye hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, görevi devralan Ramazan Habalı beye de çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

GÖREVİ KENDİ İSTEĞİYLE BIRAKTIĞINI AÇIKLAMIŞTI
31 Mart’ta görevi kendi isteğiyle bıraktığını kamuoyu ile paylaşan Talu Bilgili, “Kendi istediğim ve talebim doğrultusunda bir süre önce istediğim müsaadenin verilmesiyle 6 yıldır sürdürmekte olduğum MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevinden ayrılıyorum. En zorlu süreçlerde görev yapmış olmak ve yaşadığımız hadiseler gerek mental gerekse fiziksel olarak yorgunluğumuzu arttırdı. İhmal ettiğimiz aile, iş ve eğitim hayatımıza eğilmek elzem hale geldi. Önümüzdeki süreçte ise partimizi daha yüksek enerjiyle temsil edecek arkadaşlarımıza ihtiyaç duyulacağı düşüncesiyle koltuğu yeni arkadaşlarımıza devretmenin daha doğru olacağına inanıyorum. Bu bağlamda bizlere bu görevi layık gören başta liderimiz Devlet Bahçeli olmak üzere tüm genel merkezimize, milletvekillerimize, gelmiş geçmiş il başkanlarımıza, beraber görev yaptığımız ilçe başkanlarımıza, il ve ilçe yöneticilerimize, mahalle başkanlarımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürü borç bilirim. Liderimizin, genel merkezimizin, il başkanımızın ve yeni ilçe başkanımızın emrinde olmaya devam edeceğiz. Bu güne dek yaptıklarımız ortadadır. Bu süreç zarfında kalbini kırdığımız veya üzdüğümüz kim varsa haklarını helal etsinler. Bizim de eğer varsa haklarımız helal olsun” ifadelerini kullanmıştı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI