Bugun...



Başkan Yıldırım'dan SGK İl Müdürü Tanrıöver'e iade-i ziyaret

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Mehmet Tanrıöver’e iade-i ziyarette bulundu. SGK İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen görüşmede kurumlar arası iş birliği, mali disiplin ve kamu hizmetlerinde sürdürülebilirlik konuları ele alındı.

facebook-paylas
Tarih: 21-03-2026 19:16

Başkan Yıldırım'dan SGK İl Müdürü Tanrıöver'e iade-i ziyaret

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Mehmet Tanrıöver’e iade-i ziyarette bulundu. SGK İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen görüşmede kurumlar arası iş birliği, mali disiplin ve kamu hizmetlerinde sürdürülebilirlik konuları ele alındı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Yıldırım, daha önce Aksu Belediyesi’ne gerçekleştirilen ziyarette, belediyenin SGK’ya herhangi bir prim borcunun bulunmaması ve mali yükümlülüklerini düzenli şekilde yerine getirmesi dolayısıyla takdim edilen plaket için İl Müdürü Tanrıöver’e teşekkür etti. Belediyenin mali yönetim anlayışının kurumsal iş birliğiyle daha da güçlendiğini belirten Yıldırım, kamu kurumları arasındaki uyumlu çalışmanın vatandaşlara sunulan hizmetin kalitesini artırdığını ifade etti.
Başkan İsa Yıldırım, göreve geldikleri günden bu yana şeffaflık, hesap verebilirlik ve mali disiplin ilkeleri doğrultusunda hareket ettiklerini vurgulayarak,
“Kamu kaynaklarının doğru ve etkin kullanılması bizim en temel önceliklerimizden biri. Belediyemizin SGK’ya herhangi bir borcunun bulunmaması, mali disipline verdiğimiz önemin en önemli göstergelerinden biridir. Bu anlayışla mali yapımızı güçlü tutarken, hizmet kapasitemizi artırmaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda belediyemizin araç filosunu da güçlendirerek vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunmayı hedefliyoruz. SGK ile yürüttüğümüz sağlıklı ve düzenli iş birliği, bu anlayışımızın önemli bir parçasını oluşturuyor.” dedi.
SGK Antalya İl Müdürü Mehmet Tanrıöver ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aksu Belediyesi’nin mali yükümlülüklerini düzenli ve disiplinli şekilde yerine getirmesinin kamu yönetimi açısından örnek teşkil ettiğini belirtti.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve kurumlar arası iş birliğinin devam edeceği mesajlarıyla sona erdi.
Aksu Belediyesi Basın Servisi

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI