Bugun...



Başkan Kurnaz esnaf ve vatandaşın yanında

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, ilçede bulunan esnafı ve vatandaşı ziyaret ederek onların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi.

facebook-paylas
Tarih: 05-05-2020 15:46

Başkan Kurnaz esnaf ve vatandaşın yanında

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, ilçede bulunan esnafı ve vatandaşı ziyaret ederek onların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kurnaz, Kepez İlçe'sinde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek maske dağıtıyor. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek onların sıkıntılarını dinleyen Kurnaz başkan olarak göreve geldiği günden beri yönetimi ile birlikte mutlu bir Kepez İlçesi için mücadelelerini sürdürdüklerini söyledi. Kurnaz, "Tüm dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Covıd-19 Virüsü vatandaşlarımızı ve esnafımızı olumsuz etkiledi. İşleri düşük olan esnafımızın bir kısmı Covıd-19 Virüsü nedeniyle iş yerini kapatırken, iş yeri açık olan esnafımızda para kazanamıyor. Binlerce vatandaşımızda işsiz kaldı evine ekmek götüremiyor. Halkımız geçim sıkıntısı çekiyor. Biz de vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında olarak bu zor günleri birlikte atlatmak, onların yalnız olmadığını hissettirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. CHP Kepez İlçe Örgütü olarak vatandaşımıza elimizden gelen tüm desteği sağlıyoruz. Vatandaşımız ve esnafımız Kepez'de yalnız değil onların yanında CHP Kepez İlçe örgütü olarak biz varız. Onların kaderine terk edilmesine müsaade etmeyeceğiz. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim. Sağlıklı, mutlu, huzur dolu geçim sıkıntısı çekmeyen bir Kepez İlçesi yaratmak için mücadelemize devam edeceğiz" dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI