Bugun...


Beytullah Demir, "Gemi battı, Pudra Şekeri de kurtarmaz"
Tarih: 30-03-2021 20:56:58 Güncelleme: 30-03-2021 20:56:58 + -


Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir Hükümeti sert bir dille eleştirdi

facebook-paylas
Tarih: 30-03-2021 20:56

Beytullah Demir,

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir Hükümeti sert bir dille eleştirdi.
Son günlere Damgasını vuran Kürşat Ayvatoğlu’nun Uyuşturucu görüntülerinin yayınlanmasının ardından toplumun her kesiminden eleştiriler geldi. Bir tepki de Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir’den geldi.


Ayvatoğlu’nun önce serbest bırakılıp daha sonra ev hapsi verilmesini eleştiren Demir; “Adalet kişilere göre yada AKP’ye göre mi işliyor? Bunu yapan başkası olsa cezası ne olacaktı? Artık bu işin cılkının çıktığının açık göstergesi bu kara olmuştur” dedi.


Hükümetin artık Türkiye’yi yönetemediğini belirten Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir “Gemi artık battı ve hızla su alıyor,Bu saatten sonra Pudra Şekeri de kurtarmaz. Hükümet aklı selim bir karar alarak Erken seçime derhal gitmeli ve Milletimizden biz bu işi yürütemedik deyip Özür dilemeli. Sağlık’tan, Ekonomiye, Adaletten ,İşsizliğe kadar hangi alana bakarsanız bakın, elle tutulur bir yanı kalmadı” şeklinde konuştu.


İşsizlik, Açlık ,Yokluk nedir bilmeyenlerin Ülkeyi Yönetme konusunda samimi olacaklarını vurgulayan Gelecek partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir; “Cumhurbaşkanının 13 adet uçağı varsa,Bu israfın neresinden tutalım? AKP’li yöneticilerinin çocuklarının bir çoğu bolluk içinde yaşıyor. Öyle bolluk içinde yaşıyorlar ki görüyorsunuz burnuna çekmiş olduğu o Uyuşturucu bir Asgari ücretten fazla belki de. CHP’de yaşanan Seks olayının üzerine haftalarca giden Hükümet nedense Uyuşturucu olayı ile alakalı sus pus oluyor. Uyuşturucu ve Kumar olan bir yerde her şey olur. Temiz Siyasete ne oldu? Sayın Bahçeli’nin de konu hakkında bir eleştirisini duymadık. Haksızın yanında durmak kimseye fayda vermez” dedi






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI