Bugun...


Konakyanı Camii gereken itibarı gördü
Tarih: 08-10-2022 15:24:11 Güncelleme: 08-10-2022 15:24:11 + -


Kumluca'nın Hacıveliler Mahallesi'ne bağlı Konakyanı Mevkiinde, ihtiyaçtan dolayı inşa edilen ve gerekli iç dizaynın yapılamadığı Camii'de, zaman içersinde gereken çalışmaların yapılmasıyla son aşamaya gelindi. Hacıveliler

facebook-paylas
Tarih: 08-10-2022 15:24

Konakyanı Camii gereken itibarı gördü

Kumluca'nın Hacıveliler Mahallesi'ne bağlı Konakyanı Mevkiinde, ihtiyaçtan dolayı inşa edilen ve gerekli iç dizaynın yapılamadığı Camii'de, zaman içersinde gereken çalışmaların yapılmasıyla son aşamaya gelindi. Hacıveliler Mahallesi'nde yaşayan hayırseverler tarafından, son etapta taban işlerinin masraflarının karşılanması ve Kumluca Belediyesi tarafından da halı döşenmesiyle tüm ihtiyaçlar giderilmiş oldu.
Halı döşenmesi sonucunda camiye gelen Kumluca İlçe Müftüsü Süleyman Çoban, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Hacıveliler Mahallesi Muhtarı Adem Baltacıoğlu, bazı din görevlileri ve vatandaşların Cuma namazı için bir araya geldiği buluşmada, İlçe Müftüsü Süleyman Çoban Cuma Hutbesi okuyarak Cuma namazını kıldırdı.

 


Namaz çıkışında katılımcılara, Camii imamının beslediği küçük baş hayvanın etiyle hazırlanan yemek ikramında bulunuldu. Yemeğin pişirilmesini, Kumluca Aşevi üstlendi. Müftü Çoban Cuma hutbesinde verdiği vaazda, günün anlam ve önemine binaen, Peygamber Efendimizin hayatından kesitler sunarak, herkesin yılda bir kez Peygamberimizin hayatını okumasını tavsiye etti . Çoban, Sünnet ettirilen çocukların merasimlerinde, sünnete uymayan uygulamaların yapılmamasının uygun olacağını da ifade etti.
Mehmet ALPTEKİN / KUMLUCA

 






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KUMLUCA Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI