Bugun...



Antalya'nın göbeğinde hizmet edecek bir yeri olmayan muhtar Halil Ay

2 dönemdir muhtarlık hizmetini en iyi şekilde yerine getiren Halil Ay Covid-19 süreci içerisinde de mahallesi için büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürdü.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-06-2020 14:58:13 Tarih: 02-06-2020 14:32

Antalya'nın göbeğinde hizmet edecek bir yeri olmayan muhtar Halil Ay

2 dönemdir muhtarlık hizmetini en iyi şekilde yerine getiren Halil Ay Covid-19 süreci içerisinde de mahallesi için büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürdü.

Antalya'da bütün mahalle muhtarları müstakil hizmet binasına sahip olmasına rağmen ufak, izbe bir barakada görevini yapan Ay şunları söyledi; "Mahallemde 2.dönemim olup görevime devam etmekteyim.Genc bir muhtar olarak çalışmayı, hizmet etmeyi çok seviyorum ve işimi severek, gurur duyarak yapıyorum. Daha iyi bir hizmet için muhtar evi istiyorum.Her muhtarın yeri var benim muhtar evim yok. Bu beni cok üzüyor.Daha önce CİMER'den, Muratpaşa Belediyesi'nden,Büyükşehir Belediyesi'nden talep ettim ama hic bir netice alamadım. İnsallah bir an once mahallemiz güzel bir muhtarlık binasına kavuşur. Bunu devlet büyüklerimizden rica ediyorum."


Yaklaşık 1600 kişilik nüfusa sahip olan Haşim İşcan Mahallesi muhtarı Halil Ay korona süreci içerisinde de yaptığı hizmetler ile mahallenin sevgisini kazanıyor. Halil Ay bu hizmetler için de şunları anlattı:


"Günlük Korona virüsü ve Ramazan ayı boyunca mahallemizde 300 pide dağıtımı, 1000 koli erzak yardımı,60 torba hasta bezi,55 torba çocuk bezi, 30 kişinin iki öğün yemek dağıtımı,sebze-meyve yardımı yapılmıştır.Bunların hepsi ücretsiz olmustur. Bu yardımlar la Kepez ve bir çok mahalleye de hizmet verilmiştir. Bunların hepsi ücretsiz ve Mahalemizdeki Esnafımız ,dostlarımız,abilerim ,yakınlarım sayesinde olmustur .Ne demisler bir elin nesi var iki elin sesi var. İyiliği herkese bulastırdık. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın."

 

Muhtar Halil Ay birçok projeyi de hayata geçirdi. "2 ayda bir yaşlılarımızı kahvaltıda buluşturuyoruz. Derinleşip eğleniyoruz. Bunun yanında 4 tane gönüllü doktorumuz var. Yatalak, zor durumda olan yaşlılarımıza ziyarette bulunup kontrollerini sağlıyoruz.Emniyet müdürlerimizden istekte bulunduk.Evlerinde polisimizle buluşturuyor,onların güvence altında olduklarını hissettiriyoruz. Okuldaki öğretmenlerimizle konuştuk ve çocuklarımızla yaşlılarimızı bulusturup onlarla torun-dede-nine duygularını ortaya çıkarıp çocuklarımıza da bu sevgiyi aşılıyoruz. Güzel manevi duygular ortaya çıkıyor" diyen Muhtar Halil Ay daha iyi hizmet için mahallesine yakışır bir muhtarlık binası istiyor.

AHMET ARİF GÜNAY







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MURATPAŞA Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI