Bugun...



Antalya İl Emniyet Müdürü Ulucan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 24-11-2021 16:16

Antalya İl Emniyet Müdürü Ulucan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı. Ulucan mesajında şöyle dedi:


"Ülkemizin daha iyi yarınlara ulaşmasında ve her alanda gelişmesinde önemli sorumluluklar taşıyan, çocuklarımız ile gençlerimizin topluma ve tüm insanlığa yararlı bireyler olması için özveri ile çabalayan, Onları iyiye, doğruya ve bilime ulaştıracak yöntem ve yolları öğreten kıymetli öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’nü hep birlikte idrak ediyoruz.
 
Öğretmenlik, sınırları okul ve sınıf duvarları ile tarif edilemeyen, ülkemize ve yeni nesillerimize adanmış bir hayatı ifade etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk "Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır" sözleri ile öğretmenlerimizin vazifelerindeki büyük sorumluluğu vurgulamıştır. Büyük sorumluluk isteyen bu kutsal vazife her şeyden önce bir ideal, gaye ve hizmet mesleğidir. Bu vazifenin temsilcileri, değeri ölçülemeyecek büyük bir fedakârlığın timsalidir.
 
Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne kadar gerçekleşen başarılı atılımlar, mesleğine yürekten bağlı, kendisini bağımsız ve demokratik bir toplum yaratma idealine adamış, çalışkan öğretmenlerimizin üstün çabalarıyla gerçekleştirilmiştir. Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili ve donanımlı bireyler olarak yetiştirmek adına her türlü zorluğa karşı çaba gösteren öğretmenlerimize minnettarız.
 
Bu vesile ile; Cesaretini ve özgüvenini yitirmeyen, fedakârca çalışan tüm öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş ve şehitlik mertebesine ulaşmış öğretmenlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum. Emekli ve halen görevleri başında bulunan öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum."
 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ASAYİS/EMNİYET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI