Bugun...



Alkan ailesinin görkemli düğünü

Eski Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan’ın oğlu Yavuz Alkan, Pazar günü, eşine az rastlanır bir düğün eğlencesi ile Ceren Erbağ ile evlendi.

facebook-paylas
Tarih: 03-08-2021 17:31

Alkan ailesinin görkemli düğünü

Eski Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan’ın oğlu Yavuz Alkan, Pazar günü, eşine az rastlanır bir düğün eğlencesi ile Ceren Erbağ ile evlendi.
Kundu Denizim Park restoranın açık hava alanında gerçekleşen düğünde, Damat ve gelinin pistten inmeyerek davetlileri coşturması, düğüne katılanlara unutulmaz dakikalar yaşattı. Çok kalabalık bir davetli topluluğuyla gerçekleşen düğünde;  CHP milletvekili Cavit Arı, Muratpaşa Belediye başkanı Ümit Uysal, Türkiye Şoförler Odası Federasyonu genel başkanı Fevzi Apaydın, Konyaaltı Belediye başkan Vekili Şevket Korkut, Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz, Antakya Belediye başkanı İzzettin Yılmaz, 6. Bölge birliği başkanı Ahmet Tural, İzmir Şoförler Odası başkanı Celil Anık, Kastamonu Şoförler Odası başkanı Mehmet Tiryakioğlu,   Muratpaşa Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkanı Turgut Bucak, Geçmiş dönem İyi Parti Antalya İl başkanlarından Ahmet Aydın, Burdur Esnaf Odası başkanı Metin Sipahioğlu, Burdur Yeşilova kaymakamı ve esnaf odası başkanı, Kocaaliler belediye başkanı Selahattin Gökçe gibi isimler yer alırken, geçmiş dönemlerde çeşitli partilerde görev yapmış il, ilçe başkanları ve de çok sayıda taksi durakları esnafları da davetliler arasındaydı.

 


Başta resmi kurumlar olmak üzere, Antalya ilçeleri belediye başkanlarının, taksi durakları esnaflarının ve çek sayıda iş adamı ile sevenlerinin çelenkleri tüm bahçenin etrafını doldurdu.
Pasta kesimi töreni sonrası, yapılan takı merasiminde, uzun kuyruklar oluştu. Daha sonra Yavuz Alkan ve Ceren çifti sahneye çıkarak orkestraya eşlik etti. Çiftin müzisyenlere taş çıkartacak performansına, davetliler ve gençler de iştirak etmesiyle, uzun zaman çeşitli şarkılar söylendi.
Davetlilerle tek tek yorulmadan ilgilenen Alkan ailesi, toplu fotoğraf çekimlerine herkesi çağırarak gönülleri kazandı. Geç saatlere kadar süren düğüne katılanlar, adeta istemeyerek dağıldılar.
Haber; Cengiz Savaşeri 

 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI