Bugun...



Ümmü Şahin 100. Yıl coşkusuna ortak oldu

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Aksu’da Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle gerçekleştirilen yürüyüş korteji ve Yüzüncü Yıl Sergisi’ne katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 27-10-2023 19:35

Ümmü Şahin 100. Yıl coşkusuna ortak oldu

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Aksu’da Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle gerçekleştirilen yürüyüş korteji ve Yüzüncü Yıl Sergisi’ne katıldı.  
Aksu’daki okullar ve Aksu Gençlik Merkezi’ndeki kursiyerlerin Perge Antik Kenti’nde bir araya gelerek, ilçe merkezine kadar ellerinde Türk bayrakları ile gerçekleştirdikleri yürüyüş kortejine katılan Ümmü Şahin,  kortej öncesinde bölgedeki hediyelik eşya satan esnafı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Perge Antik Kenti’nden Aksu Gençlik Merkezine kadar devam eden yürüyüş kortejine eşlik eden Ümmü Şahin daha sonra Cumhuriyetin 100. yılı münasebeti ile gerçekleştirilen Yüzüncü Yıl Sergisi’ne katıldı.  Resim, giyim, el işi ve el sanatlarının farklı örneklerinden oluşan sergiyi gezen Ümmü Şahin, kursiyerler ile yakından ilgilendi. Aksu’daki 100. yıl coşkusuna ortak olan Ümmü Şahin serginin ardından şunları söyledi;
 “Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle ilçemizde gerçekleştirilen yürüyüş korteji ve yüzüncü yıl sergisi renkli görüntülere sahne oldu. Ellerimizde Türk bayrakları ile Perge Antik Kentimizden ilçe merkezine kadar okullarımız, öğrencilerimiz, eğitmenlerimiz ve Aksu Gençlik Merkezimizdeki kursiyerlerimizle yürüdük. Sergi alanında ise kursiyerlerimizin yüzüncü yıl münasebetiyle yaptıkları eserleri yakından inceleme fırsatı elde ettik. Hepsinin eline, emeğine sağlık, sergimiz çok güzeldi. Milletimizin birlik ve beraberliğinin en önemli göstergesi olan Cumhuriyetimiz 100 yaşında. Cumhuriyet’in ilanı; Türk Milletinin tarih sahnesinde yeniden var oluşunun adıdır. Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Harbimizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Aksu Belediyesi Basın Servisi







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI