Bugun...



AESOB Başkanı Adlıhan Dere'den Deprem Bölgesine Yardım Çağrısı

AESOB Başkanı Adlıhan Dere Deprem Bölgesine Yardım Çağrısında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 09-02-2023 18:09

AESOB Başkanı Adlıhan Dere'den Deprem Bölgesine Yardım Çağrısı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere Deprem Bölgesine Yardım Çağrısı yaptı. Dere açıklamasında şöyle dedi:

"GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE’M
Ülkemizde 6 Şubat 2023 Tarihinde Saat 04.17’de merkez üssü Kahramanmaraş olarak gerçekleşen ilk  7.7 ardından saat 13.24'te 7.6 büyüklüğünde meydana gelen Gaziantep, Hatay, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman, Malatya, Kilis ve Şanlıurfa başta olmak üzere çevre illerde de yoğun bir şekilde hissedilen depremi yasayan bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennisinde bulunuyor, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.
Acımızı Tarif Etmek Mümkün Değil !
Son yüzyılın en büyük felaketiyle karşı karşıyayız. Hepimizi yasa boğan büyük çaplı bir yıkıma yol açan beraberinde çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına sebep olan bu felaketten dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz. Acımızı tarif etmemiz mümkün değil, söylenecek söz bulamıyoruz. Kelimeler kifayetsiz...  Kalbimiz deprem bölgesinde atıyor. Elimizden gelen dua etmek ve mümkün olduğunca yardım toplamak...
Gün Birlik Olma Günüdür !
Türk milleti kadim tarihi boyunca toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı kurumsal bir yapı haline getirmiştir. Ahilik kültürü asırlarca bu toplumda dayanışmanın bel kemiğini oluşturmuştur. İşte bugün de aynı azim ve inançla birbirimizin elinden tutmalıyız. Ahilik ruhuyla her zaman olduğu gibi bu zor günlerimizde de yardımlaşma ve dayanışmayla bu felaketinde yaralarını hep beraber saracağız. Biz birlikte oldukça aşamayacağımız hiçbir zorluk yok.
Hepimiz tek yürek, bir ve beraber olmalıyız. Biz Türkler çok güçlü, dirayetli birbirine sağlam bağlarla kenetlenmiş bir milletiz. Bu kötü günleri de Allah'ın izniyle hep beraber aşarız. Gün birlik olma günüdür.
Deprem Bölgesindeki Tüm Kahramanlarımıza Teşekkürler !
Devletimiz tüm gücüyle afet bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çok Değerli Bakanlarımıza ve Devletimizin tüm birimlerine, kamu kurum ve kuruluşlarımıza özverili çalışmaları için şükranlarımızı sunuyoruz. Minnettarız!
Cumhurbaşkanlığımız tarafından depremde zarar gören afetzedeler için vatandaşlarımızın yapacağı yardımların AFAD Başkanlığınca koordine edilmesi uygun görülmüş olup, yardımlarınızı AFAD’ın yayınlamış olduğu banka hesap numaralarının yanı sıra çevrimiçi olarak https://www.afad.gov.tr/depremkampanyasi2 web sitesinden de yapabilirsiniz.
Antalya’mızda ilk andan itibaren deprem bölgesine yardım toplamak ve ulaştırmak için seferber olan başta Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı öncülüğünde Valilik, Yerel Yönetimler, İl ve İlçe Belediyelerimiz, Personellerimiz, Oda Başkanlarımız ve Yönetimlerine, halkımıza, esnaf ve sanatkarlarımıza var gücüyle çalışan gönüllülerimize, AFAD ve UMKE başta olmak üzere tüm kahraman arama kurtarma ekiplerimize, askerlerimize, emniyet güçlerimize, tüm sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Yaraları Birlikte Saracağız!
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak; Oda Başkanlarımız, Yönetimleri, esnaf ve sanatkarlarımız ile birlikte afetzedeler için yardım toplamaya devam ediyoruz. Ayrıca birliğimize bağlı odalarımız işbirliğinde yapılan bu yardım çalışmalarına katkı sağlayan destek olan herkese bir teşekkürü borç bilirim.
Deprem Bölgesine Yardım Çağrısı:
Şehrimizde Antalya Valiliği öncülüğünde düzenlenen yardım kampanyası hala devam etmektedir. Ben tekrar buradan tüm vatandaşlarımızı, özellikle de esnaf ve sanatkarlarımızı yardım kampanyalarına destek olmaya davet ediyorum. Yardımlarınızı Antalya Valiliğimizin açıklamış olduğu ayni yardım merkezlerine getirebilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkürler.  Bu depremlerin bir daha yaşanmaması, can ve mal kaybının daha fazla artmaması dileğiyle dualarımız deprem bölgesinde… Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun, her türlü afet ve felaketten muhafaza eylesin. Bu acıyı bir daha yaşatmasın İnşallah. Açılan yaraların bir an evvel sarılması ümidiyle; Tekrardan başımız sağ olsun Türkiye’m.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI